1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Data produkcji konsoli a przeróbka

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Fiszó, Grudzień 26, 2011.

  1. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    Witam, nie wiem czy to dobry temat, jakby co to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

    Otóż mam konsolę x360 SLIM z sierpnia tego roku , czy byłaby możliwośc przeróbki jej ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pysiu21

    Pysiu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    A ktoś mówił że SLIMY można przerobic tylko jeżeli są z przed marca 2011
    czyli co w końcu ?
     
  5. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    Hmm? Proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy mam zmieniac konsolę czy co :/
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    podobno tylko te przed siepniową data się da tego roku, a druga sprawa musisz to rozkręcić zobaczyć jaki masz napęd jak DG-16D5S to lipa nie przerabialny
     
  7. Pysiu21

    Pysiu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do 10 sierpnia 2011 r da sie
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie że się nie da nikła szansa ,że jest tam przerabialny napęd
     
  9. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    No tak, ale jak odkręcę i sprawdzę to już po gwarancji nie ? :?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    niestety tak jeśli chodzi o konsole
    edit luknij tu jeszcze http://www.360drives.com/list ale to tak 50% poprawności ,że taki jest napęd w danej konsoli
     
  11. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    Hmm, sprawdziłem lepiej, z tyłu konsolki jest 2011-04-03 MFR Date- to jest to ? Jeżeli tak jest to przerabialna ?
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak zapewne 401 drill
     
  13. Fiszó

    Fiszó Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Reszów
    No to świetnie, jeszcze kilka pytań i wam daję spokój.
    Ile tak około kosztuje przeróbka SLIMA ?
    Czy każda nagrywarka będzie dobrze nagrywac gry ? Czy może trzeba zakupic tą IHASA?
    Jest może jakiś temat gdzie ludzie z danych okolic się reklamują z przeróbkami ?
     
  14. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    około 100-200zl zależy jaki serwis i kto przeważnie granice 140zl ,najlepiej zakupić ihas są bezpieczniejsze kopie na live,ale i na zwykłej na lt 3.0 będą działać i jest taki dział usługi np
     
  15. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich w Nowym Roku :)
    Takie pytanko piszę tutaj żeby nie zakładać nie potrzebnie nowego tematu:
    Sprzedałem właśnie X360 premium i przymierzam się do zakupu slima 4gb
    Moje pytanie jest takie:
    Nie ukrywam, że poza oryginałami mam kilka gier nagrywanych do niższego wave i 2 szt xgd3
    W starej konsoli miałem LT2.0 i do slima też chcę wsadzić 2.0 dodam ze 3.0 mnie nie interesuje.
    Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie aby gładko poszło z LT no i zależy mi na tym aby te kilka gier chodziło
    W premium miałem napęd benq lub liteon czy napędy sa takie same w slimach ?
     
  16. lem

    lem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Podłączę się do tematu. Dostałem w prezencie slima 250GB, Data MFR to 23-08-2011. Orientujecie się jaki jest tam napęd i czy można się z nim bawić? Na polecanej stronie nie znalazłem informacji na ten temat.
     
  17. zolnierz45

    zolnierz45 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ino
  18. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z ta data to musi rozkręcić zobaczyć z tej strony to 50% że taki tam jest napęd jak pisze
     
  19. lem

    lem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem, że zaglądałem na stronę, niestety nie ma tam wymaganej informacji. Konsole z tą datą mają inny nr LOT, mój to 1449. Wolałbym nie rozkręcać konsoli, bo uszkodzę naklejkę i po gwarancji, cena takiej w przypadku sprzedaży będzie sporo niższa.

    edit: znalazłem na aukcji zdjęcia tacek do slima i wychodzi na to, że mam lite-ona, czyli już jest szansa, teraz trzeba sprawdzić chipset. Można bez rozbierania?

    edit nr 2: mam Lite-On DG-16D5S, szkoda, że uszkodziłem stikera.... Pytanie za 100 pkt. Czy można zmienić napęd na inny, z którym nie będzie problemów?
     
  20. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    Tak możesz zakupić d4s i przerobić ;) ale koszt samego napędu nowego to około 260zl
     
  21. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nieprawda! Nie da się wymienić napędu! Na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze nawet możliwości odczytu klucza z d5s

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum