1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Data Wave 2 zła?? (wave360patcher)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samer19, Marzec 9, 2011.

  1. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest możliwe że zły plik daty mam od wave 2? Jeszcze nie udało mi się przerobić obrazu na wave 2 żebym mógł dobrze nagrać. Próbowałem raz GTA 4 ale po zepsutych 3 płytach zrezygnowałem. Co ciekawsze u kumpla co ma nowszą przeróbkę działało. Próbowałem koledze przegrać coś bo nie umie i go chciałem nauczyć i wszystkie płyty zepsuło. Myślałem, że obraz płyty źle zrobiło, że może nagrywarka zepsuta... (Mimo że to nowy laptop.) Mi działają wave 3 i nigdy nie miałem problemów. Ostatnio chciałem nagrać sobie gre i z ciekawosci dać wave 2 żeby sprawdzić czy u niego pójdzie i źle nagrało, że nawet u mnie nie działą.

    Wpadł mi pomysł, że może plik z datą wave 2 jest uszkodzony. Czy to możliwe? Może ktoś ma sprawdzony i przerabia obrazy na wave 2 to by mi podrzucił??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro u kumpla działało, radze spróbować odpalić grę z activate iso. Powinno pójść.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A jaki kumpel ma iXtreme, bo to wazne.
     
  5. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To GTA co działało u kolegi to nie wiem co on ma. Nie patrzy nigdy na wave jakie ma. Możliwe ze ma LT + Bo mu assassins creed 2 tez mu działa i Modern warfare 2 również.

    Wszystkie gry mi działały od niego po przerobieniu na wave 3.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To nie przerabiaj na nizszy wave, tylko po prostu nagraj i daj mu. Z tym ze gre bez AP 2.5
     
  7. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak rozumie. zawsze tak robilem i nie było problemów. Problem się zaczą, gdy 2 kumpel kupił przerobionego xboxa to okazało sie że dzialaja mu tylko gry z wave 2. Jak wcześniej wspominałem ani jednej gry nie udało się dobrze nagrać. Po nagraniu nawet na mojej przerobce nie dziala a powinno teoretycznie.

    Jedynie 1 gra działa mi i jemu, która miała już sama w sobie wave 2 i nie trzeba bylo przerabiac obrazu.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    najprościej będzie zaktualizowac iXtreme do LT+ 1.1 i problemy znikną
    bo on odczytuje wszystko ... i będziesz mógł wykorzystać wszystko to co już nagrałeś
     
  9. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobrze zastanawiam się właśnie nad tym, ale chciałem wiedzieć czy przyczyną tego kłopotu może być plik daty zły czy coś?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    O jaki plik daty ci chodzi ?
    Zrob reflash i problemy znikna :D
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie zły tylko zbyt mały
     
  12. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie bardzo rozumiem... wave 3 zajmuej około 75 Mb a wave 2 jakieś 5 Mb. U was jest tak samo??
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest zbyt niski.....
     
  14. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    czemu 5Mb to za mały plik?? ppf o-matic v1.4-1.5 przerabiał na Wave 2 a też ważył 5Mb tak samo jak w 360WavePatcher
     
  15. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To znajdzie się ktoś na forum co przerabia jeszcze na wave 2 czy to już mało prawdopodobne??
     
Wczytywanie...

Poleć forum