1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dawnguard nie może zostać pobrany

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez x-360klocek, Kwiecień 10, 2013.

  1. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Witam! Mam taki problem: Kupiłem sobie nowy dysk twardy i chciałem pobrać ponownie dodatek Dawnguard do Skyrim'a. Wszystko ładnie, pięknie się ściąga, aż do 99 procent. Wtedy wyskakuję mi komunikat, że Dawnguard nie może zostać pobrany. Dodatek został kupiony na polskim koncie, ale teraz mam niemieckie konto. Dodatek Dragonborn, który też został kupiony na koncie PL mogłem pobrać bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a ip te same? Na tym polskim koncie pobierz bo dcl powino po pobraniu z kazdym profilem dzialac
     
  4. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Jak mam to pobrać jak mam niemieckie konto?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zrobiles migracje czy zalozyles nowe de?
     
  6. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A ip polskie dalej? tak sie robi po migracji i blokada regionalna.
     
  8. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A konto miales pl w polsce? I w niemczech migracja? To bedzie trzeba uzyc vpn chyba blokada regionalna. Wyczysc cache w konsoli, dodaj pobieranie tego z strony xbox.com po zalogowaniu i od nowa sciagnie moze pomoze...
     
  10. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    OK, jak wyskoczy ten komunikat to napiszę
     
  11. x-360klocek

    x-360klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    312
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kłodzko/Furth
    Dalej wyskakuje! Nie wiem co robić a szkoda mi kasy na kupno 1600 msp.
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Rozejrzyj sie za tematem na forum migracja konta lub migracja konta a dcl. Byly tematy o tym lub na google poszukaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum