1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead island - aktualizacja.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ganath, Wrzesień 11, 2011.

  1. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.


    Jeżeli zainstaluję aktualizację z płyty dead island to czy usunie mi moją przeróbkę i czy jest na to jakiś glitch?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    usunie ci przeróbke ale zależy jaka masz.wystarczy dash 13xxx i lt 1.91 przescanujesz abgx360 wypalasz grasz ps jak masz dash 13xxx powino działać nawet bez lt 1.91
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    usunie, nie ma gltchy, patentów ani żadnych innych machlojek. No chyba że masz już LT 1.91
    To wszystko chłopie było już dziesiątki razy opisywane na forum
     
  5. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz lt+ i stary dash to ci zostaje odrazu wgrać w napęd orginalny fw zainstalować dash 13xxx wgrać lt 1.91 albo kupić w sklepie.jak nie umiesz sam to na serwis dużo ci nie wyjdzie okolo 80zl
     
  7. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ten dash mogę skądś pobrać czy to ten na płycie?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  9. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    ten najnowszy jest na płycie z grą,posłuchaj rady onix12
     
  10. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    oryginalnego fw? Mam jakoś usunąć przeróbkę bo nie rozumiem.
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrac orginalny soft do napędu innaczej nie zrobi sie aktualizacja dasha wywali błąd i nie bedziesz mogł nic zagrać i bedzie musial albo sam wgrać orginalny soft do napędu zeby to odblokować oczywiscie dash wgrywamy z orginalnym fw w napedzie z pendrive. i pożniej flash. jak sam se nie poradzisz zawsze jest serwis ale na jedna gre się mało opłaca lepiej poczekać na lt 2.0 bo na 1.91 i tak nie pograsz najnowszych gier jak gears 3 czy inne nowości
     
  12. andrew_wl

    andrew_wl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam ja mam lt+, po włożeniu dead island <complex> zaczęło się aktualizować oprogramowanie, wszystko fajnie konsola sie uruchamia juz ponownie aż w połowie wywala błąd i prosi o włozenie płyty celem dalszej insalacji.. niestety nic nie odpala, konsola stoi cały czas na błędzie. Da się coś z tym zrobić? powrocic do poprzedniej konfiguracji?
     
  13. wojtko

    wojtko Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    wgrać orginalny cfw a potem przeróba na lt 1.91
     
  14. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. andrew_wl

    andrew_wl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wielkie dzieki, po wgraniu tego bede mógł grac?
    bdw czekam jak narazie na LT+ 2.0, nie spieszy mi sie...
     
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale jak wgrasz od nowa przeróbke
     
  17. andrew_wl

    andrew_wl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja na pewno pójdę do sklepu gdzie zrobiłem, może coś poradzą..
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tylko pamietaj żeby mieć najnowszy dash bo że ci wgraja flasha 1.91 nie uruchomi ci tej gry i mogą być problemy przy 1.91 i instalacji dasha też na tym lt
     
  19. andrew_wl

    andrew_wl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na razie to ja chciałbym tylko wgrac tego starego dasha zeby sie dostac do mojej konsolki, bo narazie to wywala mi tylko błęda na poczatku i dalej nie ruszy..
     
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie zrobisz nic musisz wgrać orginalny fw do napedu i wgrać z pendrive dasha i flash na 1.91
     
Wczytywanie...

Poleć forum