1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Island -aktualizacja.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vilin, Wrzesień 27, 2011.

  1. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Cześć jest taki problem ,że kumpel nagrał Dead Island wkłada płytkę i prosi o aktualizacje .
    O co chodzi tak dokładniej ,czy to jest płatne ?
    I z jakiej racji tak się stało ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    płatne nie jest ale może usunąć przeróbke lub zablokować konsole błędem, z takiej racji że masz starszego dasha niż gra wymaga
     
  4. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Kolega z tego co wiem to na giełdzie mu przerabiali 4 miesiące temu :)
    Czy wykonanie takiej aktualizacji jest niebezpieczne ?
    Z tego co pamiętam wykonywałem taką ,ponieważ nie chodziło kilka gier i coś tam robiłem z pendrivem i plikami jednej gier z kinecta i nie wiem czy to jest to .
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    metody 3 dashy na ap25. dash 13xxx ewentualnie usunie mu przeróbke i tylko trzeba będzie przeflashować ale lepiej poczekać na lt 2.0 które wkrótce
     
  6. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Takowe LT 2.0 będzie możliwe do wgrania ?
    na jaki czas starczy ,żeby chodziły nowsze gry i co tak w zasadzie będzie ono posiadało ?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    obecnie możesz wgrać tylko 1.91 lub 1.92 i na tym chodzi 90% gier. i trzeba na lt 2.0 czekać jak chce być się na bierząco
     
  8. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Okej a jeśli ja mam xtreme 1.6 i odpalam gry na wave 3 to równie dead island nie pójdzie ?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a masz dash 2.0.13599.0 to tak. jak nie masz to nie i jak wgrasz usunie ci przeróbke.
     
  10. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    nie wiem jakiego mam dasha ,bo nie wiem gdzie mogę to sprawdzić ; x
    czyli radzisz czekać na lt 2.0 ?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz miec najnowszego dasha a wgrywajac usuwa przerobke wiec trzeba przerobic jeszcze raz
     
  12. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Kumpel napisal ,że ma 1.9 .
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to nie powino mu lt skasować
     
  14. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Dobra więc poczekamy z kolegą na LT 2.0 lepiej ;)
    Dziękuje za pomoc kolegom !
     
  15. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    najpierw trzeba wgrac dasha a puzniej dopiero przerobic bo jesli juz jest przeróbka i sciagniesz dasha to wywali CI przeróbke ... ja ogolnie poczekałbym na 2.0 wtedy koles jak bedzie CI przerabiał bo najpierw wgra najnowszego dasha i przerobi przeróbka 2.0 (tylko nie wiadomo kiedy ona wyjdzie, za 2 tygodnie czy za 2 miesiace)

    Masz 2 wyjscia:
    Oddac dla kolesia ktory wgra ci dasha najnowszego i przerobi na 1.91/1.92 i bedziesz grał albo jak wyjdzie 2.0 to wtedy dasz dla kolesia ktory wgra ci najnowszego dasha i przerobi najnowszą przeróbka 2.0


    Edit:
    Jeśli masz przeróbke 1.9 to nie powinno usunąć CI przeróbka jak wgrasz najnowszego dasha..
     
Wczytywanie...

Poleć forum