1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead island pl complex iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ColtharPL, Wrzesień 13, 2011.

  1. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem pobrałem dziś Dead Island w wersji Polskiej po pobraniu wszystkich partów sprawdziłem tradycyjnie czy się zrobiły 2 pliki DVD i jeden całościowy winrara. Wchodzę w folder a tu coś takiego (screeny).
    Proszę o pomoc drugi raz pobieram ogólnie grę.
    SCREAN: http://imageshack.us/photo/my-images/829/failmts.png/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dajesz prawym klawiszem myszki i wypakuj
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam jeszcze jedno pytanie wersja COMPLEX to jest na JTAGA czy zwykłą przeróbkę bo mam lt 1,91
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    complex to jest na lt 1.91 i wymaga dasha 13xxx
     
  8. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra został jeden problem czy ta gra ma patche ? do pobrania pod live czy jeszcze nie? wie ktoś?
    bo cały czas wyświetla mi SS Version 1 w abgxie a kumpel mówi że żeby była pod live to musi mieć SS version 2 trusted czekam na odp. z góry dzięki
    @refresh
     
  9. Adrian Nowicki

    Adrian Nowicki Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak ma ptcha na live
     
Wczytywanie...

Poleć forum