1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dead island riptide zawiesza sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kordyll, Maj 1, 2013.

  1. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą dead island riptide przy obronie bazy tam gdzie pompa pompuje wodę gdy zostają mi trzy kreski poziomu wody gra zawiesza obraz staje i nie można już nic zrobić. co teraz ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyść pamięć podręczną. Napisz coś o konsoli jaką przeróbka jaką konsola i czy tylko na tej grze czy na innych też.

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox slim lt.3.0 inne gierki ok

    po wyczyszczeniu pamięci dalej to samo

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj zrzucić grę na dysk. Jeżeli nie masz dysku to na zainstaluj na pendrive.
     
  6. adam458

    adam458 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    chełmek
    Ściągnij tez TU
     
  7. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po zainstalowaniu na dysk to samo a TU ? co to ?
    dash 2.0.16203.0
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli to jest co live wołało to zainstalowane
    ps. jeśli nie to jak to zrobić
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    to wyczyść pamięc podręczną i spróbuj bez tego TU i podłączenia z live.
     
  11. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Poczekaj może na inne osoby co ten moment przeszły może błąd gry wydania iso. Lub poszukaj info na necie.
     
  13. kordyll

    kordyll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie znalałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum