1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Island

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nomad, Wrzesień 19, 2011.

  1. Nomad

    Nomad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałem się zapytać jakiego dasha wymaga gra Dead Island i czy ma AP 2.5. Dzięki z góry za odp. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13599.0 (usuwa przeróbke,błokuje konsole błędem) jak nie masz takiego dasha lub lt 1.91 to nie polecam robić takiej aktualizacji i nie ma zabezpieczenia ap25
     
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    witam podpowiedzcie mi kumpel wziął i aktualizował konsole z Dead Island miał LT1.9 i mówi że zablokowało mu konsole. Co teraz należy zrobić?
    czy wystarczy flash na 1,91 i aktualizować czy pierw oryginalny FW + dash i dopiero flash?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrac orginalny soft do napędu i skończyć przez pendrive instalacje dasha póżniej wgrać lt 1.91 lub sprobować wgrać recznie dash 2.0.13146.0
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    OK jutro spróbuje.
    dasha 2.0.13146 wgrywałem mu w sierpniu (RFW + Dash + LT1.9) więc może tą nowszą aktualizację ?
    Tylko się zdziwiłem bo u mnie na Benqu po tej nowej aktualizacji nic się nie działo i wszystko śmiga a u niego na Liteonie zablokowało konsolę.
    PS
    Podpowiedzcie jak ręcznie wgrać dasha (nigdy tego nie robiłem) zawsze przez pena.
    z góry dzięki
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13599.0 dlatego że usuwa tylko jak masz dash 12xxx a jak z 13xxx na 13xxx wyższy nic się nie dzieje .z xbox.com wgrać na pena .włożyć do konsoli pena włączyć i się samo zrobi
     
Wczytywanie...

Poleć forum