1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Rising 2: Case Zero dostępne

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez maroko freestyle, Sierpień 31, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    [​IMG]Normalnie nowe gry pojawiają się na Xbox Live Arcade w środy, ale w tym tygodniu zrobiono mały wyjątek, ponieważ na Rynku Xbox Live wylądowało właśnie Dead Rising 2: Case Zero. Tytuł opowiada o tym jak Chuck Greene i jego zainfekowana córka natknęli się na zombie w miasteczku Still Creek, dwa lata po incydencie w Willamette i trzy przed akcją rozgrywającą się w Dead Rising 2. Naszym zadaniem będzie wydostanie się z tego miejsca i zdobycie dla Katey lekarstwa Zombrex. Za prolog trzeba zapłacić zaledwie 400 MSP.

    źródło: onlinecenter.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Outsider

    Outsider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Na ile to wystarcza? Bo widzę, że ma ocenę 4,9 chyba.
     
  4. DJ Kojot

    DJ Kojot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    129
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Ten dodatek styknie na 4-5h grania no chyba że się komuś spiezy to i w 3 przejdzie. To w końcu tylko prolog poprzedzający wydarzenia we właściwej części gry. Dla mnie to wystarczy, za 400MP można się poświęcić :) Zresztą ja zawsze lubiłem kopać tyłki zombiem :D
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a dlaczego nie moge pobrać wersji demo(probnej mam na 2koncie golda i pisze mi że nie w tej lokalizacji)niedostępne
    a mam konsto na UK;((
     
  6. mad_d2

    mad_d2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    bo jest blokada regionalna nałożona i nic to nie da ze masz konto na UK bo i tak fizycznie jesteśw polsce
     
  7. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    Ja ściągnąłem bez problemu, mając konto na UK i będąc w Polsce :)
     
  8. Outsider

    Outsider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Mam to samo, a chciałem pograć :(. Da się to ominąć?
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    właśnie nie wiem z hawxm 2 miałem tak samo a inne gry spokojnie ściągam nie wiem o co tu biega;((
     
  10. lukezaa

    lukezaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z hawx2 też nie miałem problemów ale z tym mam
     
  11. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wie ktoś czy działa moty z COD MW2 z tym szybkim uruchamianiem Arcade ? :D
     
  12. eSKaeN

    eSKaeN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lębork
    Działa, ale tylko na grach SNK.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum