1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dead space 2 rozdział 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati1408, Styczeń 23, 2011.

  1. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Otóż mam pewien nietypowy problem w chapterze 4.
    Nie mogę otworzyć drzwi:mad:
    przy tych drzwiach wywala "Stasis meter recharges slowly over time"
    To jest początek, jak wchodzisz do tego kościoła, i zaraz jest pomieszczenie z wieżą na środku, w wieży winda, idziesz po takim mostku, i są trzy drzwi, wchodzisz w środkowe, na lewo są drzwi, tak właśnie te których nie mogę otworzyć, dodam że jeśli się do nich podejdzie to kopią prądem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Ciekawe wczoraj skończyłem grę i nic takiego nie widziałem, a raczej starannie się rozglądałem (znalazłem skarb Peng)
     
  4. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ffuuuu
    takie coś a wk**wia.
    Stasis meter recharges slowly over time- a to co to znaczy(tak ded spejsowo)
    stasis to staza pod B, tak?
     
  5. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    a te drzwi się przypadkiem bardzo szybko otwierają i zamykają? jeśli tak to musisz użyć stazy by je spowolnić
     
  6. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmmm, może:confused:
    ale jak podchodzę do nich na chama, to mnie odpychają, tak jakby waliły prądem.
     
  7. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Musisz użyć stazy by je spowolnić i przebiec
     
  8. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jutro zobaczę, staza jest pod Y .
    Dzięki C3b3k
     
  9. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Tak pod Y
     
  10. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    ja tez mam problem w rozdziale 4 to idę przez ten mostek i są trzy drzwi wchodzę w te środkowe i jest pomieszczenie w którym jest taka wielka szyba i po prawej drzwi i po lewej chcę wejść w lewe ale takie kółeczko na tych drzwiach się nie świeci a obok pisze stasis recharge
     
  11. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ooo, własnie o to samo mi chodzi. Spowolnienie stazą nie pomaga
     
  12. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepne sie pod temat bo ja znow mam problem w pierwszym chapterze, - jestem w sali z drzwiami zabezpieczonymi czujnikiem kiedy podejde do nich zamykaja sie Y nie dziala - hakuje jakies urzadzenie z sufitu spada jakis typ i nie zdarze mu nic zrobic bo mnie momentalnie zabija, co tam trzeba uczynic.
     
  13. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak schakujesz to szybko celujesz na niego i walisz go stazą, on się zatrzymuje i strzelasz mu w kończyny, później kopiesz.

    CO TRZEBA ZROBIĆ Z TYMI DRZWIAMI:mad: (CHAPTER 4, RUNDA 1) pomocy
     
  14. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Podepne sie. Co mam zrobic w kosciele?
     
  15. Skovv

    Skovv Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Elbląg
  16. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    jak ten typ spadnie namierzasz go celownikiem i wciskasz Y on wtedy robi się niebieski i zatrzymuje się

    co trzeba zrobić z tymi drzwiami
     
  17. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    W pomieszczeniu po prawej musisz wlozyc bezpieczniki potem drzwi zaczna sie otwierac i zamykac uzywasz stazy i przechodzisz:)
     
  19. mati1408

    mati1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  20. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ten bezpiecznik ktory trzeba wlozyc jest przy fotelu z trupem odciagasz panel za pomoca stazy i potem bezpiecznik.
     
  21. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    a gdzie trzeba włożyć ten bezpiecznik bo próbuje i mi się nie udaje
     
Wczytywanie...

Poleć forum