1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Space 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oskar5555, Styczeń 25, 2011.

  1. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Moje pytanie jest takie, Jak nagrać grę która ma powyżej 9gb pojemności płyty? W tym wypadku to jest Dead Space 2, bo gra zajmuje 14 gb pojemności.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na dwie?

    btw. jest to wersja na x360?
     
  4. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    to niby na co chcesz to nagrac :) ? jezeli pisze na jakiejs stronie albo w torrentach ze zajmuje to 14 gb ;) to się zastanów chwilę... widocznie zajmuje na 2 plytach :) po 7 gb a w przypadku Dead Space 2 jest tak w 100% :).
     
  5. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Jeżeli pobrałeś wersję na XBOX 360 to powinno być na 2 płytach , bo w innym przypadku nie nagrasz jeżeli plik z grą jest powyżej 7,29 GB.
     
  6. kamik525

    kamik525 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    gra jest na dwóch płytach...
     
  7. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nie rozumiem, I co nagram na 2 płyty grę i w połowie gry będę zmieniał płytę na drugą ;D lol
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. wroneczki4

    wroneczki4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo będzie tak, ze 2 płytę instalujesz na dysku, a na 1 grasz.
     
  10. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Ty jest taki problem że ja mam xboxa Arcade i nie mam dysku w xboxsie ;/
     
  11. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to po prostu w kiedy będzie trzeba zmienisz sobie płytę
     
Wczytywanie...

Poleć forum