1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead space 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelzawadzki, Styczeń 28, 2011.

  1. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatam mam taki problem z dead space 2?chodzi mi o to na jaki wave ma ta gra zostać przerobiona?bo jak nic nie przerabiam to normalnie gra mi sie wczytuje wybieram poziom trudnosci i po ok 10 sek wyskakuje mi błąd wyczysć płytke szmatka. nagralem na werbatimach mam konsole przerobiona zeby gry chodzily z zabezpieczeniem ap 2.5 i mam najnowsza aktualizacje, moze ma ktos jakies pomysly?przez agboxa przepuszczalem i nic nie pomoglo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli się odpala to wave ma ta gra dobry,może napęd ci siadać ale nie jestem pewien

    czy na innych grach masz podobny problem?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie napęd......laser pewnie umiera w cierpieniach............albo za szybko nagrał płytke........
     
  5. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to raczej wygląda na napęd,ale najlepiej się upewnić pobierając inną kopie
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. krzemin945

    krzemin945 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem związany z 2 płytką dead space 2 . Chodzi o to ze 1 płytka chodzi bez żadnych problemów i dochodzę do momentu żeby włożyc 2 płytę wkładam ją i nic , wyskakuje mi okno włóż płytę 2. Po zrestartowaniu xboxa wkładam odrazu 2 płytkę i po odczytywaniu wyskakuje mi otwórz napęd ma ktoś jakiś pomysł ??
    PS.jak już był taki temat to prosiłbym o linka dopiero co się zarejestrowałem i jeszcze nie ogarniam all THX z góry
     
Wczytywanie...

Poleć forum