1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Space 3 czarny ekran!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez HajukenPL, Lipiec 31, 2014.

  1. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Niestety nie doszukałem się na forum takiego problemu.
    Otóż zakupiłem sobie używaną Dead Space 3, płytki w idealnym stanie, jak to z przyzwyczajenia po odpaleniu konsoli zainstalowałem na dysk CD1 potem CD2. Próbuję odpalić grę, robi się czarny ekran.. i tak zostaje. Nie widzę ani nie słyszę gry, wciskając na padzie X wyświetla mi się menu, mogę je zamknąć, jeśli chcę wyjść do interfejsu to konsola się zawiesza. Pomyślałem że może to przez to że została CD2 w napędzie alen ie na CD1 tak samo.
    Nawet nie widzę komunikatu o potencjalnym update z xlive.
    X360 slim, oficjalny dash.

    Poradźcie coś Panowie..

    Alert -=SETH=- //Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść Pamieć podręczną, i zobacz czy płyty nie są bardzo porysowane.
     
  4. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Próbowałem ale nic nie dało, płytki używane ale w bardzo dobrej kondycji, nie ma wiele nawet lekkich rys.
     
  5. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Mają to wszyscy odłącz od neta konsole będziesz grać ms coś z***** i tyle trzeba czekać albo zadzwonić do tych ludków
     
    1 osoba to lubi.
  6. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odłączyłem od sieci ale nadal jest to samo.
     
  7. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Ja taki news znalazłem w sieci "Jeśli po uruchomieniu gry lub aplikacji na Xboksie 360 widzicie tylko czarny ekran, to problem leży po stronie Xbox Live i Microsoft pracuje nad jego naprawieniem. Tymczasowe rozwiązanie to odłączenie się od Internetu.

    żródło Xbox Live Service Status

    Możliwe że dlatego masz czarny ekran po włączeniu gry.

    HajukenPL nie panikuj ,mam to samo tylko z inną gierką :upset:
     
    1 osoba to lubi.
  8. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panikować nie panikuję, ale fakt że chyba miał kolega rację, po odłączeniu netu i restarcie konsoli zadziałało. Szkoda że nie będzie dane w coopie przejść ale trudno.
     
  9. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poczekaj aż naprawią, to długo nie potrwa.
     
  10. HajukenPL

    HajukenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No definitywnie to jest powodem, dzięki Panowie za pomoc.

    Teraz jak odpalam net to znów kiszka, potem muszę odłączyć net, restart konsoli i z odłączonym netem po restarcie hula :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum