1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead space 3 part 6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Romanesku, Luty 2, 2013.

  1. Romanesku

    Romanesku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Utknąlem w 6 partie na misji craft a remote relay.Potrzeba tam 3 części do skonstruowania remote relay.nie wiem jak w bench je zrobić.


    Wyslane z mojego iPada przy użyciu
    Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeżeli to ten chapter o którym myslę to mogę ci pomóc :D (pomieszczenie z kolejką która moze cie przewozic do 3 punktów, prawa strona pomieszczenia , miejsce w które musisz włożyć przedmiot "remote relay" i lewa strona)
    zaczynasz po lewej stronie. idziesz w lewo i wskakujesz do windy która zjezdzasz na dół, tam znajduje się pierwsza część przedmiotu. Następnie wracasz windą do góry , jedziesz kolejką na prawą stronę i znowu wchodzisz do windy i zjeżdżasz na dół , i tak
    jak po drugiej stronie pomieszczenia są umieszczone części remote relay. Później wracasz do góry i przed windą jest craft bench .

    gra chyba podświetla te części jakimś kolorem żeby łatwiej było je znaleźć :)
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    @up.

    Nie nie podświetla. Dwie masz po Prawej Stronie tego "jajka" Jedną po prawej na dole
     
  5. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    Nikt nie miał problemu z dead spacem przy zmianie na 2 dvd. Otóż po zmianie płyty przed drzwiami mam ciągle wyświetlany napis in progress... Spotkał się ktoś z takim czymś?
     
  6. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    ja jestem chapter 5 :) to mój pierwszy Dead Space ale naprawde warto gra na wysokim poziomie jak dla Laika który nie grał nigdy to jakoś sobie radze :)
     
  7. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    a co to sa ration seals i do czego sluza??
     
  8. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    "Automatyczne roboty będą zbierały jeszcze jeden element – tzw. Ration Seals, które wymienimy na pakiety zasobów (Resource Packs). Co ciekawe, będą one dostępne także w formie DLC, o czym pisaliśmy niedawno. Przedstawiciel Visceral Games zapewnił jednak, że w Dead Space 3 nie trzeba w ogóle korzystać z tego elementu. To tylko opcja dla osób, które będą jej potrzebowały – przekonuje Papoutsis w odpowiedzi na pretensje graczy."
     
  9. Romanesku

    Romanesku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Belweder93 Thx.za pomoc.Teraz mam problem w chapter7 poruszam sie poziome promem pomiędzy 3 stacjami aft,mid,fore.przy drzwiach jest blokada install torque bar i nie wiem skąd to wziasc?


    Wyslane z mojego iPada przy użyciu
    Tapatalk
     
  10. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    torque bar nie przydało mi się ani razu więc coś robisz źle :) zobacz cele misji
     
  11. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Korbę możesz sobie sam zbudować przy warsztacie. Żadna misja n ie wymaga wchodzenia do pokojów otwieranych korbą. Są to opcjonalne pomieszczenia w których możesz znaleźć różne materiały, części broni i inne pierdoły. Tak samo jak pokoje otwierane krążkami energetycznymi w poprzednich częściach.

    Wrona93

    Zacząłeś od najgorszej części.
     
  12. tofi156

    tofi156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    Mam pytanie o warsztaty. Chciałbym skorzystać z warsztatu a niestety świecą na pomarańczowo.
    Na początku gry są zablokowane?
     
  13. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zapewne mają odcięte źródło zasilania i dlatego nie działają :)
     
    1 osoba to lubi.
  14. tofi156

    tofi156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki. czyli trzeba poszukać źródła zasilania :)
     
  15. Romanesku

    Romanesku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Namiar kieruje mnie na poziom mid do drzwi przed którymi po lewej stronie jest miejsce na jakąś kartę której nie mam i nie wiem gdzie ja znaleźć.


    Wyslane z mojego iPada przy użyciu
    Tapatalk
     
  16. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najprawdopodobniej chodzi o zasilanie. Jeśli jest to twoje pierwsze spotkanie z serią musisz znaleść taki akumulator a niebieskim piorunem i przenieść go za pomocą LT + X i wsadzić w to miejsce.
     
  17. Romanesku

    Romanesku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie,to nie to,tu nie chodzi o akumulator.


    Wyslane z mojego iPada przy użyciu
    Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum