1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dead space 3 xbox360 lt 3.0 problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez andre746, Luty 1, 2013.

  1. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich mam mianowicie maly problem nie moge przepuscic dead space 3 przez abg360 poniewaz wyskakuje mi blad,myslalem ze to blad sciagnietych plikow ale niestety nie bo gre pobralem juz 3 razy i za kazdym razem mam ten sam blad w ABG360 pierwszy raz sie spotykam z takim problemem,prosil bym o pomoc jak nagrac gre dead space i jak prawidlowo uzyskac z rar. obraz plyty do nagrania z gory dziekuje i zycze milego dnia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaV

    DaV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, też mam problem z Dead Space 3 tylko trochę inny nie mogę go nagrać by móc go zainstalować na dysk. Nagrywam wedle Tutorialu z tej stronki, Ihasem (burnmax) i wywala błąd (przeczyść miękką szmatką itp...) przy 48% procencie.
     
  4. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]
    mianowicie wyskakuje mi taki blad przy przepuszczeniu obrazu plyty przez abg360
     
  5. DaV

    DaV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to chyba nie jest błąd, tylko że gry nie ma w bazie Abgx360 i nie może jej porównać, mnie też to wyskakuje. Jak masz ustawionego Abgx360??
     
  6. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    To nie jest w cale taki duży błąd, po prostu obraz który masz na dysku nie jest zweryfikowany w bazie abgx, może będzie może nie, nie sprawdzi tylko CRC
     
  7. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ustawialem nigdy abgx360 tak zostalem poinformowany, i do dnia wczorajszego nie mialem zadnych problemow z nagrywaniem gier pod lt 3.0 lecz pojawila sie znakomita gierka DEAD SPACE 3 i prosze suprise hehehe.powiem tak zignorowalem ten blad abgx i nagralem lecz pod koniec nagrywania czyli jakies 98% 99% zostalem poinformowany ze nagranie sie nie powiodla i jestem przekonany ze to blad jakis w tych obrazach iso,czyli abgx360
     
  8. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnolem jeszcze raz dead space 3 i mianowicie nagranie plyty sie powiodlo,ale po przepuszczeniu przez abgx360 mialem taki sam problem co pokazalem wyzej na zrzucie ekranu,ale jednak zdecydowalem sie na nagranie i moje nagranie plyty zostalo nagrane bezproblemowo wiec nie wiem tak do konca co bylo nie tak ze pierwsza plyta mi pokazala ze nie powiodlo sie nagranie.okey uciekam zagrac bo podobno giera wymiata pozdrawiam
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Po prostu mogłeś trafić na wadliwą płytę :)
     
  10. benji24

    benji24 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie jest żaden błąd w obrazie. Po prostu tej wersji gry nie ma w bazie abgx360, śmiało możesz nagrać i powinno hulać bez problemów. Niestety czasem się tak zdarza, że za pierwszym razem gra się nie nagra. Może pomóc restart komputera, wyłączenie go na jakiś czas, albo po prostu trafiłeś na wadliwą płytkę.
     
  11. Fingolfin7

    Fingolfin7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja z kolei przepuściłem obrazy Dead Space 3 przez ABGX360 v1.0.6. z powodzeniem, po czym wypaliłem Disc1 (verbatim) przez IMGburn'a również z powodzeniem (były dwie opcje: 'turncut' i 'overburn' wybrałem tę pierwszą). Gra włącza się lecz kiedy odpalam 'solo game', po filmiku wprowadzającym wyskakuje info: '1. przetrzyj szmatką... 2. uruchom ponownie..'. Nie wiem czym jest to spowodowane. Mam Lt 3.0. Przy próbie instalacji gry na dysku konsoli również wyskakuje błąd i przerywa instalację.
    Również wadliwa płytka?
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak gry nie nagrasz iHasem to nie zainstalujesz jej na HDD.
     
  13. Fingolfin7

    Fingolfin7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. A co z problemem wyłączania się gry przy rozpoczynaniu 'solo play'? co może być przyczyną?
     
  14. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdz nagrywajac gre na inna plyte niz verbatim,moze to powoduje ze takie masz problemy nie raz tez mialem taki problem ze kupilem drozsza plyte i niestety nie nagralo mi prawidlowo.teraz uzywam plyty memorex dvd+r dl i narazie wszystko idzie jak nalezy bez problemowo sie nagrywaja gierki
     
Wczytywanie...

Poleć forum