1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Space 3 XBOX360- P2P- REGION FREE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 27, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Dead Space 3 XBOX360 P2P

    Info Do przejścia kampanii wymagane są obydwie płyty.

     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czy działa to na takiej zasadzie że gramy na 1 płytce do połowy gra a później trzeba włożyć 2 ? Tak jak to miało miejsce w np. Max Paynie.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak
     
    1 osoba to lubi.
  5. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Dead Space 3 XBOX360- P2P- REGION FREE

    A bedzie gra miala pl napisy czy tylko eng? Bo sie zabardzo nie orientuje

    Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tylko eng
     
  7. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Działa na takiej samej zasadzie jak Dead Space 2 ;)
    [​IMG] przerobione na LT 2.0, nie ma PL niestety ;)
     
  8. przemekp9

    przemekp9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wyglada granie na przeróbce klocka z RGH z freestyle dashem 3.0 bo jak odpale pierszwą płytę ,a potem poprosi mnie o 2cd?
     
  9. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    robisz folder np. Dead Space 3, potem wrzucasz foldery z disc1 i disc2 do tego folderu Dead Space 3 i w momencie kiedy konsola poprosi cie o zmianę płyty to fsd automatycznie ją przełączy.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. przemekp9

    przemekp9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. lenarddaniel

    lenarddaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Zrobiłem tak jak w opisie i nie działa prosi o drugi dysk.
    Gra zrobiona do good.

    W xex tez nie przełącza
     
  12. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. zmien nazwe tych folderów na "Disc 1" i "Disc 2" bo czytałem kiedyś że nie każdemu wskakują te które podałem
    2. jaką masz wersję fsd?
     
  13. lenarddaniel

    lenarddaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniłem na FSD 3 i zmieniłem ustawienie w dashlaunch autoswap czy cos takiego i teraz działa.
     
  14. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  15. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja moze mam durne pytanie, ale niechce spalic kolejnej płyty: mam lt3.0 i iHasa z lt max
    nagrałem tą wstawke p2p jakos tak z tydzien temu i było ok (jeeszcze wtedy nie było jej w bazie abgx), dzis przepusciłem tą wstawke abgx i po dogrywało co nieco na niebiesko, i jak wypaliłem okazało sie ze instalacja pada przy 20%(nagrałem narazie disc1), gra sie odpala, ale po jakis 10 minutach grania dochodze do momentu gdzie nie otwierają sie drzwi które powinny sie otworzyc (sprawdziłem na YT) co moze byc przyczyną, sciągnąc lepiej nową wstawke czy próbowac wypalić jeszcze raz ?
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Panowie dział ISO to nie RGH/JTAG.

     
  17. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Orientujecie się czy potrzebny do wypalenia tej gierki jest iHas ?? Czy zwykłą nagrywarką da rade nagrać?
     
  18. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A czy jest jakieś Polskie wydanie DS3?
     
  19. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma i nie bedzie, tylko 1 czesc posiadala spolszczenie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum