1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Space bez AP2.5?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sielak2, Styczeń 21, 2011.

  1. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak w temacie wyczytałem że DS2 nie ma AP2.5.
    Więc pytam jeśli w mojej konsoli z liteonem padł laser i wymieniłem napęd na stare hitachi z fw 1.51
    Teraz włożę do napędu "Dead Space 2 XBOX360-COMPLEX" bez żadnych zmian wawe,patchów itd.
    1. Na pewno będę musiał zaktualizować konsole z płyty bo konsola nie była aktualizowana od premiery ostatniej fify
    2. Po aktualizacji odpalę grę i normalnie zagram?
    3. Czy wcześniejsze gry po tej kinektowej aktualizacji będą mi działać bez problemu np. fifa?
    4. Dlaczego DS2 nie ma AP2.5? Skoro wcześniejsze gry miały?

    Bardzo napaliłem się na tą grę!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zależy jaki masz ten hitachi...............78/79 obsluguja ap.......
     
  4. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdziłem na podstawie tego fw co wgrałem do napędu to jest wersja 47. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale konsola była zbanowana ban usunięty jtagiem.
    Czyli jeśli ten podmieniony napęd hitachi to napęd 47 to mogę aktualizować spokojnie, i zagrać w mojego ukochanego Dead Spejsusia!?
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Odpowiedź na 4 pytanie jest proste. Gra nie ma zabezpieczenia ale jak się okazało po nowej aktualizacji może je mieć później!

    Czegoś nie rozumiem skoro masz Jtaga to chyba nie mozesz grać online na niej, a zresztą mając jtaga to mozesz z tego co wiem chyba grać we wszystko o nie martwić się o jakiekolwiek zabezpieczenia?
     
  6. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie jest jtag to ten mod podobny do jtag którym kiedyś dało się przywrócić możliwość instalacji gier na dysk (to chyba nie istotne ale wolałem o tym wspomnieć)
    Puki co pytanie nadal aktualne. Czy jeśli ten podmieniony napęd hitachi to napęd 47 to mogę aktualizować spokojnie, i zagrać w mojego ukochanego Dead Spejsusia!?
    Kupę czasu wertowałem i czytałem ale to zagmatwane pisało że że by odpalić gry z ap2.5 trzeba mieć oryginalny napęd w konsoli(ten który był fabrycznie)...Że trzeba mieć LT+...
    Ale skoro gra nie ma ap2.5 to chyba pojawiło się wyjście.To jak to w końcu jest?
     
  7. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Pewnie nie ma AP 2.5 ale zapewne wymaga kinectowego dasha :p Zrób metoda 3 dashy
     
  8. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy ta metoda nie działa czasem tylko na liteonach i benq?
     
  9. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    O Jezu,przepraszam bardzo,nie doczytałem ze wymieniles na hitachi.
     
  10. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam
    Mam pewien problem. Grę nagrałem, wsadzam do konsoli gra się zainstalowała. OK
    Odpalam menu działa ale jak daje nowa gra to jest okienko "please wait Loading" i tak stoi cały czas.
    Podobny problem miałem z Najnowszym Harry Potterem.

    Dodam że robiłem wszystko poprawnie. Może zły obraz bo ściągałem od tego gościa z pierwszego postu. Lub źle nagrana płyta ale jak instalacja była OK to chyba narana poprawnie.

    Mam LT+ 1.0 i dash konect.
     
  11. Revenga

    Revenga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli DVD1 jest to single a DVD2 - multii ?, wiadomo na XBL grać nie będę, więc mogę zassać tylko DVD1 - nie będzie wołał o płytę jak w Mass Effect 2 ?

    pozdrawiam
     
  12. Manesco

    Manesco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Mam ixtreme 1,6 i zainstalowaną aktualizację z NFS:HP i mogę śmiało powiedzieć że Dead Space 2 działa u mnie bez zarzutu :D !!
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na xbox sky czytalem że w rozdziale bodajże 6 woła o drugą płyte..........potwierdza ktoś?????
     
  14. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    potwierdzam
     
  15. Manesco

    Manesco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Dzięki za to info. Czas pobrać brakującą zawartość. (aktualnie rozdział 3)
     
Wczytywanie...

Poleć forum