1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dead Space - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Oddball88, Styczeń 20, 2010.

  1. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    sciagnalem gre dead space i od razu ja przerobilem na wave 3 (miala 2 ;) )
    gre nagralem jednak nie dziala. gdy 'przepuscilem' ja przez abgx pojawil sie taki komunikat :

    http://img43.imageshack.us/img43/5303/360problem.jpg

    co tu nalezy zrobic ?? jest szansa ze gra mi bedzie dzialac ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale po co przerobiłeś z wave2 na wave3? Przecież iX odczytują wave wsteczny
     
  4. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to moja pierwsza sciagnieta gra. do tej pory pozyczalem od znajomego i on mial wszystkie w wave 2. kazda przerabialem na wave 3 bo mi nie działały
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz iXtreme?

    Oj chyba przerabiał z wave3 na wave2... bo w góre się nie przerabia
     
  6. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wszystko na to wskazuje, bo nagralem normalnie i dziala. szkoda dwoch plyt ale juz jest ok :D dzieki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum