1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Deadpool (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Czerwiec 22, 2013.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    [​IMG]

    RELEASE: Deadpool.XBOX360-iMARS

    REGiON: REGiON FREE
    JĘZYK: English

    ABGX360: http://abload.de/img/220ikoe.png
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK 16202
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Wypalałem ihase'm wszystko działa 100% weryfikacji i instaluje się na dysk. Na RGH też jest ok.
     
  4. mihau89

    mihau89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cofnięta topologia, sprawdzone w ABGX z wyłączonym zapisywaniem. Pokazało, że jest pod LT2.0, wypalone zwykłą nagrywarką z opcją Truncate i nie działa....mp3 trick też nic nie daje niestety...
     
  5. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ma to jakieś zabezpieczenia?
     
  6. lewy970

    lewy970 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Modrzyca
    Witam, chciałem zapytać czy ta gierka ma zabezpieczenie CIV???

    -=SETH=- //Nie.
     
  7. Broto

    Broto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mając dashboard 2.0.15574.0 pod LT 2.0 cofnie mi przeróbkę robiąc aktualizację?
    Edit:
    ok, poleciałem na żywioł, i wywaliło przeróbkę, po włączeniu ponownie konsoli wszystko działa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum