1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Defiance COMPLEX pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcin1821, Sierpień 8, 2013.

  1. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam, mam takie pytanie dotyczące Defiance od COMPLEX czy bez problemu da się grać przez liva w tą grę bo ponoć słyszałem, że potrzeba jeszcze jakiegoś cd keya czy coś takiego..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Chodzi Ci o online pass'a ?
     
  4. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie chodzi mi o to czy do uruchomienia jest potrzebny jakiś specjalny key itd.. ? bo gdzieś czytałem i właśnie nie pamiętam czy chodziło o online passa czy o zwykłego keya do uruchomienia

    A tak wg da się na tej wersji COMPLEX bez problemu grać, będą się pobierały wszystkie aktu itd..?
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Tak będą.Żadnego keya nie musisz podawać , online passa też nie ma.
     
    1 osoba to lubi.
  6. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzięki za odp, a da trzeba instalować na dysku?
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nie musisz, aczkolwiek możesz

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Najlepiej by było gdybyś zainstalował.Instalowanie gier na dysku przedłuża żywotność napędu , upłynnia rozgrywke , eliminuje pomniejsze błędy graficzne (niedoczytywanie mapy itp.)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    2126
  2. Venus
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    193
  3. szymek56
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    375
  4. Rooob3
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1010
  5. Viper321
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1594

Poleć forum