1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Defiance -- ile miejsca ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Viper321, Kwiecień 14, 2013.

  1. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam otóż ostatnio próbowałem zagrać w defiance posiadam konsole z 2 pendriv'ami 4 gb i 8 gb pendrive 8 był pusty do gry w defiance potrzeba zainstalować grę na dysk otóż tak się stało następnie gra ściągała jakieś patche itp po chwili konsola poinformowała mnie że chce więcej niż 8 gb jest jakaś możliwość aby konsola kontynuowała instalowanie na pendrive 4 gb ? lub posiada ktoś info ile ta gra potrzebuje miejsca na dsyku / pendrive ??


    ps. dzisiaj dokładnie sprawdziłem i konsola wykrywa tylko 6 gb gdyż pendrive ma pojemność ok 7,30 gb na komputerze czemu tak się dzieje ?? to przez zmianę systemu plików ?? można coś z tym zrobić ?

    oczywiście posiadam xbox gold :)


    z góry dzięki i pozdrawiam




    PRZEPRASZAM NAPISAŁEM W ZŁYM DZIALE PROSZĘ O PRZENIESIENIE JEŻELI TO MOZLIWE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Mozliwe ze poprostu konsola zajęła pewną przestrzeń na profile i save

    Wytapane z XPERII;-)
     
  4. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gra zajmuje 5,7GB. Nie instaluj jej z dashboardu, tak jak to się robi z każdą inną grą, tylko z menu gry.
     
  5. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiem wiem tak robię jak gra się włącza to instaluje się sama no nic dzisiaj sformatuje pendrive i spróbuję jeszcze raz :)
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Trzeba pamietać ,że gra działa tylko na goldzie na 48h trial nie.
     
  7. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Co ty za bzdury gadasz? Gram w nią od premiery i cały czas jadę na trialach.
     
  8. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kurcze dziwna sprawa z tym pendrive razem mam ok 7 gb a gra wymaga prawdopodobnie więcej ... chyba trzeba kupić dysk twardy


    szkoda że nie jest tak jak z dodatkami w bf 3 (pendrive łącza się tak jakby ze sobą i razem wychodzi około 11 gb .. )
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Venus
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    192
  2. szymek56
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    375
  3. marcin1821
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    498
  4. Rooob3
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1009
  5. Turin
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    798

Poleć forum