1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dekoder prolbem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Styczeń 27, 2012.

  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam arive 200 i chce do niego wgrać inna listę ale nie znalazłem na necie żeby było c+, n, tnk cyfrowy polsat, razem no i full. Mam 2 listy jedna bez n ale reszta full a druga full n i reszta jakieś śmieci, dało by sie jakoś scalić te 2 listy ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koli84

    koli84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam programik "SetEditHD100". Ja za jego pomocą stworzyłem bez problemów swoją "idealną" listę.

    Dodam jeszcze ze najlepiej to zrób to na zasadzie takiej jak ja, mianowicie wyeksportuj sobie z list dostępnych w sieci interesujące cie grupy programów (np. n, c+, polsat, itd) i importuj je do swojej listy. Tak będzie chyba najprościej:)


    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dobra mam teraz problem z pilotem (RCU 640 V.2), nagle przestał działać, niebieska dioda cały czas się świeci, gdy naciskam na klawisz to nie mruga, cały czas się świeci nie wiem co mam z tym zrobić....
     
Wczytywanie...

Poleć forum