1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

demko bc2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jason., Styczeń 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam posiadam Ixtreme 1.5 i sciagam demo z netu nie z xbl ponieważ nie posiadam dysku, czy musze to demo patchować np. 3rd wave patcher'em do wave 2 zeby odpaliło na 1.5 czy w przypadku dema nie trzeba tej czynności wykonywać??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    jeżeli będzie to plik .ISO to wydaje mi się że postępujesz jak z normalną grą czyli pat****esz aczkolwiek nie jestem pewien w 100% ; )
     
  4. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Masz ixtreme 1.5 i ściągasz grę demo która daje tylko multi które wymaga połączenia z XBL. Nie boisz się BANa ?
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    daj sobie spokój bo demo jest tylko multiplayer,ban zapewne murowany;)
     
  6. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    W przypadku wersji demo nie trzeba patchować wavów. Nawet chyba nie da się tego zrobić.
     
  7. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ban? Grałem we wiele gier przerabianych na wave 2 kiedy trwała fala banów i bana nie dostałem więc nawet o tym nie myśle nie ma opcji hehe :) Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie na 100%??
     
  8. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Na pewno nie trzeba patchować ja na fw 1.4 grywałem w dema NFS Shift Dirt2 Red Faction:Guerrilla a te gry w pełnych wersjach są na wyższy wave niż 2. Nagraj na płytę rw i po problemie.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie trzeba na 100%

    btw demko bc2 to tylko multiplayer wiec bez netu i tak nie zagrasz
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. KorniX221
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    785
  2. crash5
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1271
  3. HiCZoK
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    495
  4. PlamKa
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    572
  5. PlamKa
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    438
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum