1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Demo/Arcade na x-box 360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez gaaam, Wrzesień 10, 2013.

  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak moge zagrac w gry na xbox360 gdy nie mam XBL i dysku? Mam okolo 200mb tylko na zapisany , przeróbka LT 3.0.

    Tak samo odnosnie gier ARCADE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mis19

    mis19 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mam zielonego pojecia o co ci chodzi

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na pendrive'a
     
  5. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poprostu sciagam na pena wkladam i gram?:O bo nie mam jak tego zainstalowac , bo nie mam dysku
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)Pena na konsoli przystosowujesz do systemu plików xboxa
    2)Podłączasz do pc
    3)Używasz programu USBXTAFGUI_v44 lub horizona
    4)wgrywasz daną zawartość na pendrive
    5)gry na rgh/jtag dlc nie zadziałają na konsoli z lt 3.0 chyba ,że masz rgh też.
     
  7. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    Sory że w tym temacie ale niebędę robił nowego chciałem demo nagrać programem Horizon i jak chce wrzucić zawartość na pendrive to wyskakuje takie coś ,,Invalid STFS Package'' o co chodzi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum