1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Demo gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RainbowX, Listopad 21, 2010.

  1. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Czy ma ktoś demko naruto shippuden: ultimate ninja storm 2? W pal'u oczywiście. Ja nie mogę sobie załatwić bo jest blokada regionalna =\ A konto gold mam na xbox live Polska

    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    stary wejdz se w rynek dla gier i tam se znajdz tez to sciagalem 2 dni temu wiec powino byc:p
     
  4. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    czekaj ty chesz demo czy jak??bo demo za darmo
     
  6. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    chcę demo, ale nie mogę na PL pobrać, bo jest blokada regionalna, dlatego chcę, żeby ktoś mi tu wrzucić i sobie z pendrive'a odpale
     
  7. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    po 1 nie mozliwe aby byla blokada.
    po 2 jesli chesz przez kompa pobrac to musisz podac login haslo i czy w ustawienianich masz powyzej 18 lat ? bo jesli nie to bys musial jakos blokade odblkkowac a ja nie wiem jak:p
     
  8. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Nie mam pełnoletniego konta =\ Mam też drugie konto, jako "dorosły", ale one już nie Gold..
     
  9. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra powiedzmy ze masz 18:p dajesz dowland to xbox360(po napisem free) podajesz sowj login haslo i mi tam wyskakuje ze nie moge pobrac bo nie mam 18 (dalej se poradzsz:D)
     
  10. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    jakie nie gold to tez mozesz pobierazc smialo:D


    jesli pomoglem podziekuj:)
     
  11. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    "Aby móc dokonywać zakupów na internetowym rynku usług Xbox LIVE, musisz mieć ukończone 18 lat.

    Jeśli ustawienia nadzoru rodzicielskiego konta usługi Xbox LIVE umożliwiają dokonywanie zakupów, możesz zakupić tę zawartość przy użyciu konsoli Xbox 360."

    A ja mam ustawione, że mogą
     
  12. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    ja tez. skorzystaj z tego drugiego konta mowiels ze na nim jest 18lat. a konto silver tam tez mozna sciagac gry:D
     
  13. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    a na tym drugim - "Przepraszamy

    Oferta nie obowiązuje w Twoim regionie lub wygasła."

    Ehh, już lepiej będzie, gdy mi to wrzucisz


    Jaki Ty masz region?
     
  14. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    ale wiesz co? Nie mozliwew aby na xboxie nie mozna bylo sam sciagalem 2dni temu bo pamitam. Sprobuj przez xboxa ale to drugie konto(bo wrzucac nie nie umiem:p)
     
  15. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Próbowałem przez 2.. Na jakim xbox livie Ty grasz?

    a wrzucić to łatwo, tylko 120mb, kopiujesz na pendrive i potem na kompie na jakiś host.. :\
     
  16. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra ale poczekasz troche????
     
  17. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Ok, poczekam
     
  18. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra mam problem nie moge tego wrzucic:) powiesz jak:D
     
  19. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    moj pedravie 8gb nie hce wiejsc:(
     
  20. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    nie moge ci pomoc:(
    (ale moze podziekujesz za dobre checi):p
    P.S lepiej kup se plna wersje bo demo do du.y:)
     
  21. RainbowX

    RainbowX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    a masz go skonfigurowanego? Jak nie to wkładasz do xboxa usb potem ustawienia, pamięć i tam masz dysk albo pendrive. Dajesz na pendrive i konfigurujesz (usuwa to wszystkie dane na pendrivie) i potem kopiujesz demko. Chyba, że mozesz pobrać to demo od razu na pc
     
Wczytywanie...

Poleć forum