1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Demo na DVD-RW?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez elamigos, Grudzień 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam płyte Verbatim DVD-RW. Czy na nia da sie nagrac pomyslnie demo? Caly czas mam jak na razie "Dysk z danymi". Probowalem z folderem Content i 000000000000000, probowalem bez tego i caly czas ten sam komunikat. Probowalem z Nero Express (Data Disc) i ImgBurn 2.5 (write folders).

    Szkoda mi marnowac plyty jednorazowego zapisu.

    Demo to Dante Inferno, folder wyglada tak:
    h:\Content\0000000000000000\00080000\DCE6A1BF857624D47BFEAD11177FFABFB843C9DA45

    Mam tez pendrive 32GB OCZ, predkosc odczytu ponad 30MB/s. Jest mozliwosc nagrania na pendrive? Najnowszy dashboard 8955.

    Doczytalem w FAQ, ze trzeba tez wejsc w zakladke Bibliteka gier. Wchodze tam, ale dema nie widze. To ze plyta jest odczytywana jako "Dysk z danymi" jest normalne? Ktos kto nagral pomyslnie demo, tez ma taki komunikat (i dashboard 8955)???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    dema, czy inne gry nagrasz tylko na płytę Double Layer ;)
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    Nie zgodzę się z przedmówcą,dema nagrasz nawet na zwykła płyte cd.700 MB
    ja miałem demko resident evil 5 na takiej płycie i bez problemu odpaliło.
     
  5. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Możliwe, lecz ktoś tam kiedyś mówił że gry nie da rady na zwykłą płytę nagrać, tylko i wyłącznie dvd +r DL. Za błąd przepraszam.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    bzdura

    demo nagrywasz na jaka płyr chcesz.
    jak sie zmiesci to na cd cz cd-rw
    jak nie to dvd lub dvd rw
     
  7. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Nie chcę zakładać już nowego tematu dlatego spytam tu: Czy możliwe jest nagranie Activate.iso na zwykłej płycie CD/DVD ?
     
  8. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja wejde w biblioteke filmow/muzyki, potem na "Biezaca plyta", to mam widoczne kolejno \Content\0000000000000000\00080000\. To znaczy, ze pliki na plycie sa odczytywane. Zatem gdzie trzeba wejsc, zeby ta gre odpalic. Jaka zakladka?

    Edit: co z pendrive? W FAQ pisze, ze nie da sie. Ale FAQ jest z 2008. Moze do tego czasu cos sie zmienilo w dashboardzie?
     
  9. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    mam to samo z jakich linków pobierałes? prawdopodobie to demo to fake
    Ile powinno zajmowac to demo j jaka jest struktura folderów?
    Bo u mnie jest tak samo czyli tylko jeden folder 00080000 a w nim plik .
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    nie mozna,musi być na płycie dwu warstwowej nagrane.
     
  11. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zamiast Activate polecam: http://xboxforum.pl/programy-i-opro...xe-dashboard-2-0-8955-28-10-2009-a-33911.html


    Tak wyglada moj Dash:
    [​IMG] [​IMG]


    Edit:
    Demo pobierane z bardzo rzetelnej strony epidem.ru. Sciagam stamtad od 2 lat. Fake'ow nigdy nie wstawiaja.

    Suma kontrolna MD5:
    821017329430bcf8431a25ce63859f35

    Suma kontrolna CRC:
    31FB340C

    Sumy podaję dla pliku DCE6A1BF857624D47BFEAD11177FFABFB843C9DA45, waży 1030MB. W pierwszym poście i następnym cytowanym, forum samo dodaje spacje w nazwę tego pliku.
     
  12. grzegorz0717

    grzegorz0717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Osieczek
    Mam problem podobny do twojego tez nagralem grę na mini DVD-RW, mam te same sumy kontrolne crc i md5 no i tez mi nie pokazuje w bibliotece gier Dantes inferno. Napewno dema nagrane na DVD-RW będą chodzić na xboxie bo coś mi sie wydaje że nie? Wcześniej nagrywalem dema na DVD-R i CD-R i mi śmigaly.

    Dema wrzucone na pendrive napweno nie beda chodzic, tylko płyty CD lub DVD
     
  13. rychu8818

    rychu8818 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Problem polega chyba na tym ze brakuje jednego folderu. Ja mam pobrane demo Dante Inferno z xbox sky nagrane na plyte dvd+r i dziala . u mnie folder wyglada tak :
    Content\0000000000000000\454188D1\00080000\DCE6A1BF85762 4D47BFEAD11177FFABFB843C9DA45
     
  14. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zaraz go dorzuce i sprobuje.

    Edit: DZIAŁA!!! Brakowało tego 454188D1 w ścieżce dostępu do pliku. Dzięki wielkie, nie mam pojęcia skąd bym znalazł info o takim folderze.

    Jak na wypalaną na pewno ponad 100 razy RW, gra chodzi przyzwoicie i nie tnie sie. BTW, jakiekolwiek demko da sie na dysk zainstalowac?

    I jeszcze podsumowanie: płyta pokazuje sie jako "Dysk z różnymi danymi". Tak ma być. Potem w bibliotece gier pojawia sie nowa zakładka "Wersje demo". Wchodzimy i jest Dante's Inferno. Zakręcony ten X360. :)

    Zaraz utworzę taką samą strukturę na pendrive'ie i zdam relację.
    ...no i na pendrive nic nie widzi klocek. Nawet jak zrobiłem reboot, a ścieżka dostępu do pliku identyczna. Przy okazji, grę na DVD RW wypaliłem przez najczystsze Nero Express 9 (Data disc); nagrywarka ultra kiepska, z laptopa (nie ma nawet supportu dla DL). Płyta wypalona z prędkościa max dla mojego RW, czyli 4x. Przedtem quick erase.

    Edit 2: to prawda, ze ta gra dopiero na luty 2010?
    ...tak, po przejściu dema jest nawet data - 12 luty 2010.
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie przekopiowac na dysk twardy

    zainstalowac nie
     
  16. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sprawdze, przekopiowac to tak jakby zainstalowac. ;) Grunt, ze plik na HD jest.
     
  17. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi dalej nie działa a zrobiłem dokładnie tak samo, demo nagrane na płycie dvd-r , po włożeniu do konsoli wyskakuje dysk z różnymi materiałami...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum