1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Demo na PENIE

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez stfu, Wrzesień 15, 2010.

  1. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrywam demko na PEN'a i wywala błąd Frameworkera, dlaczego?

    Chchę wgrać Fife 11, wcześniej działała Fifa 10 na penie, nie wiem ocb?

    Wgrywam według poradnika.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Blokada na nowe demka. Tyko jak ściągniesz z xbl będzie działać.
     
  4. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha, rozumiem.

    A jak nagram na płytkę?:D
     
  5. WALLE

    WALLE Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Żadna blokada na demka tylko na region, u mnie fifa 11 dziala a nba 2k11 juz nie... wiec chodzi o region pal albo ntsc...
     
  6. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    U mnie wyskoczylo "Blad odczytu" przy FiFA 11
     
  7. WALLE

    WALLE Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A u mnie działa normalnie a w nba 2k11 jest "nie można odczytać dema"
     
  8. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    NBA 2k11 odpala po przepuszczeniu przez Yaris Swap na JTAG-u. Niestety jest tylko jedna kwarta trwająca 4 minuty. Ale naprawdę wiele się zmieniło. Jest trudniej i realistyczniej. Naprawdę genialna gra.
     
  9. WALLE

    WALLE Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    JTAGA nie mam... w sumie to tylko widzę jak ludzie o tym pisza a i tak nie wiem co to ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum