1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Destiny LT 3.0 X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomson5555, Wrzesień 24, 2014.

  1. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam nagrałem sobie Destiny nagrywarką ihas 124 rev eu po uruchomieniu gra prosi o pobranie dodatkowych plików mogę je zaakceptować bez żadnych obaw?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    Możesz.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Soł macz, możesz ! :)
     
    1 osoba to lubi.
  5. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dzięki mam kolejne pytanie mianowicie chce nagrać watch dogs jest to na 2 płytach. Czy nagrywać to normalnie tak jak wszystkie gry czy trzeba coś kombinować?
     
  6. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    Mając lt+3.0 to normalnie przerób oba obrazy pod lt3.0 i wypalaj
     
    1 osoba to lubi.
  7. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    A co zrobić, żeby zaoszczędzić na płytach ? Bo dvd2 jest do grania prawda ? :)
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wrzuć content na hdd.
     
    1 osoba to lubi.
  9. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ja tam już zaoszczędziłem na płytach bo zamiast kupować 2 dvd orginalne po 200zł kupuje 2 verbatim za 10zł :D
     
  10. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym to na twoi miejscu nagrał obie płyty watch dogs, jak nie radzisz sobie z wgranie contecha na pendrive.

    Gra wymaga xbox live więc musisz to pobrać żeby sobie pograć. Masz lt 3.0 więc bez obaw.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie nagranie dwóch DVD na płyty, bo wyciągnie contentu to dla mnie czeka magia. :D
     
  12. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do tej gry jest jedna płyta tylko, dodatkowe 125mb się ściaga z xbox live.
     
  13. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    To nie problem coś ściągnąć dodatkowego problemem jest wyciągnięcie contentu. ;)
     
  14. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak mówisz o watch dogs to używasz tylko programu XBOX360 ISO Extract lub exiso-GUI do rozpakowania Iso i według katologów wrzucasz na pendrive programem USBXTAFGUI_v44 lub horizon.
     
  15. Asontee

    Asontee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Ale żeby zagrać to dvd1 nagrać i ściągnąć sobie tą paczkę 125MB przez usługę Xbox Live ? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum