1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Deus ex a aktualizacja dasha

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kulkers, Wrzesień 2, 2011.

  1. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak w temacie. Czy deus w wersji pl aktualizuje dasha do tego kasującego lt?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Osobiście nie wiem, ale wszyscy piszą o tym w dziel ISO. Chociaż nie można być takim pewnym, bo jeden z użytkowników mówił, że nagrał i mu poszło. Trzeba czekać, aż ktoś zaryzykuje i nagra na LT+, a nie wierzyć w plotki.
     
  4. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    deus ex w polskiej wersji wymaga najnowszego dasha bo ma wave 12
     
  5. michal198989

    michal198989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na lt 1.9 wszystko dziala, uruchomiana wersja PL
     
  6. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    A próbował ktoś na LT(to pierwsze, które trzeba było wgrać, żeby zagrać w Assassin's Creed Brotherhood??)
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Thane., czyli z tego co zrozumialem to gra smiga na lt+ z dashem który do teraz odpalał wszystkie gry bez aktualki(ten przed usuwającym przeróbke)?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Źle zrozumiałeś. Odsyłam do drugiego tematu o deusie, wszystko jest napisane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum