1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Deus Ex: Bunt Ludzkości PL!!!

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez B14CK, Wrzesień 1, 2011.

  1. B14CK

    B14CK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i już wyciekł... dla zainteresowanych linki.

    Nie musicie dziękować ;P:cool:

    Źródło: http://www.exsite.pl/gry_na_konsole...-plpalxbox360-sky-polska-wersja-jezykowa.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    gościu, linki usuń. Wystarczy informacja. Emo Core nie zawiódł

    Edit:
    Mam już na dysku, ale co tam... podziękuję ci : )
     
  4. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale jak widze, wave 10-12, czyli na dashu 12625 nie zagram, trzeba LT1.9/1.91...
    ...chyba jednak zaczekam z przerobka do LT2.0... - jakies przecieki, kiedy moze sie pojawic?
     
  5. Pawepek

    Pawepek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli na Lt+ nie zagra?
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Jak nie zagra grałem w wersje FR i działa na zwykłym LT B14CK dzięki za posta.
     
  7. POKUS123

    POKUS123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dajcie linka na jakiegoś torrenta gdzie to można zassac, dziękuje
     
  9. Pawepek

    Pawepek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale ponoc jest jakis vawe 12 czy co jużkompletnie nie ogarniam
     
  10. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no właśnie ludziska coś piszą że mimo tego że mają najnowszy dash oraz LT 1.9 lub 1.91 nadal woła o aktualizacje przy odpaleniu gry o co tu chodzi ?
     
  11. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pewnie woła o aktualizacje do gry,a nie dasha bo uruchamiają grę będąc podłączonymi do neta, po odłączeniu od neta zapewne uruchamia się normalnie. PL wersja ma Wave12 czyli taki jak Bodycount wymagający aktualizację dasha do wersji 2.0.13599.0, czyli kasującego przeróbkę. Bez wgrania LT 1.9/1.91 nie pohulacie. Wersja angielska ma Wave11 czyli pójdzie na dashu 2.0.12625.0 i wcześniejszych wersjach przeróbki.
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ms juz do kazdej gry bedzie dolaczal dasha 13xxxx .ale pl to mila niespodzianka:)
     
  13. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam naped samsunga jakis nowy dash i xtreme 1.4 i np. bodycount mi hula bez problemu czyli deux ex tez mi pójdzie ??
     
  14. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
  15. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Czyli nie zagram w pl mam dash 12625 zwykłe lt ? Wersja COMPLEX działała normalnie.
     
  16. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Bo wersja COMPLEX uzywa jeszcze starego dasha.. Wersja PL ma już nowego, usuwającego przeróbkę. Dziwne, ale tak jest. Zrobili nam niespodziankę.

    Cytując kolegę

    "2.0.13599.0, czyli kasującego przeróbkę. Bez wgrania LT 1.9/1.91 nie pohulacie. Wersja angielska ma Wave11 czyli pójdzie na dashu 2.0.12625.0 i wcześniejszych wersjach przeróbki."
     
  17. Aaron_1988

    Aaron_1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smigiel, Poland
    i to jest najbardziej rozwalone wersja ENG jeszcze odpali a PL już nie to tylko POLACY potrafią ;)
     
  18. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    mozna sprawdzic jakos jakiego lt mam wgranego bo nie pamietam??
     
  19. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    może ktoś podać linka na jakiś darmowy ******* z wersją PL !!!
     
  20. Aaron_1988

    Aaron_1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smigiel, Poland
    Dobre pytanie sam chciał bym wiedzieć ??
     
  21. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    nie da się.
     
Wczytywanie...

Poleć forum