1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Deus ex hr pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez OROPAC, Sierpień 20, 2011.

  1. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy jesli ma ix1.6 musze przerabiac obraz płyty na nizszego wave czy wystarczy ze rozpakuje i moge odrazu nagrywac??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dla iX 1.6 to wave 3 lub activate.iso. Nie wiem natomiast jak z dashem.
     
  4. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A dla lt+1.1 mozna nagrywac odrazu??
     
  5. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dash od wave 11 jest. Dla lt 1.1 przelec abgx zeby zobaczyc czy obraz nie ma bledow i nagrywaj.

    nabazgrane na LG - P500
     
  6. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki bardzo:D zaraz wypalam!!!!Temat do zamkniecia
     
  7. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To ktoś jeszcze ma ixtreme 1,6?! To już jest ostre przegięcie nie płacić za gry i sępić na flasha....
     
  8. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ktoś cie pytał o zdanie w tej sprawie ? nie masz nic sensownego do powiedzenia i nie pomagasz ? nie udzielaj się
     
  9. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A po cholere przerabiać flasha jak mi wszystkie nowe tytuły chodzą na 1.6?
     
  10. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A po cholere przerabiać flasha jak mi wszystkie nowe tytuły chodzą na 1.6? Przerobić tylko po to żeby wydać kase to zwykła głupota, przerobię jak będe musiał...
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
     
  12. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. Votiag

    Votiag Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z powyzszych wypowiedzi nie wiele zrozumialem. Wiec zapytam jak totalny newbie.

    Czy Deus Ex HR wymaga tego dasha co cofie przerobke? Czy da rade go puscic na tym 12xxx?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    da rade na 12XXX
     
Wczytywanie...

Poleć forum