1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Deus Ex: Human Revolution

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Egooo, Sierpień 21, 2011.

  1. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Witam czy ktoś posiada cody do drzwi lub wie gdzie można kupić urządzenie do automatycznego hakowania ? bo grałem wcześniej w bete na PC i tam można było dostać w sklepie owo urządzenie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ja mam takie pytanie da się powiększyć ekwipunek bo jak wchodzimy do inventory tam gdzie mamy bronie i inne ****rela to miejsca jest dużo tylko, że mogę tylko do połowy je zapełnić a drugiej już nie.
     
  4. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Trzeba kupić dodatkowe sloty w opcji siła
     
  5. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    a czy jest mozliwosc restartu danej misji??
     
  6. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak sobie na początku misji save'a sam nie zrobisz to chyba nie :/
     
  7. Mario10

    Mario10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    233
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj

    Mianowicie jak wrzucić przedmioty na obraz gry ? Tzn w filmikach czasem widziałem, że gracz ma dostęp do przedmiotów nie wchodząc w inwentarz tylko niektóre ma w formie ikon poukładanych na dole ekranu

    jak to ustawić bo za nic nie mogę do tego dojść?

    Przykład
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  8. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Przecież to wersja PC....
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  9. Mario10

    Mario10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    233
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak właśnie myślałem, ale dzięki, że potwierdziłeś moje przypuszczenia :)

    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum