1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Devil May Cry - błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Łożański, Maj 12, 2013.

  1. Michał Łożański

    Michał Łożański Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zarszyn, Poland
    Witam, mam przerobionego xboxa 360 z rgh i gdy chce włączyć Devil may cry w formacie GOD pokazuje mi komunikat o tym że nie można odczytać gry z płyty a odpalam ją z dysku ., można coś z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    u mnie ta gra chodzi bez problemu w tym formacie GOD , może na początek spróbuj przerobić to do formatu XEX programem exiso, jak to nie pomoże to załatw sobie inny obraz gry z innego źródła bo może coś z obrazem gry masz, podaj też jakiego dasha i FSD masz ? bo może musisz poaktualizować bo masz np: za stare,spróbuj też może wyczyścić pamięć podręczną w FSD,
     
    1 osoba to lubi.
  4. Michał Łożański

    Michał Łożański Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zarszyn, Poland
    posiadam dashboard 3.06 i fsd3 xboxa przerabiałem jakiś tydzień temu więc wszstko powinno być najnowsze, sformatuje do xex jak nie podziała ściagne inny obraz i napisze co i jak ;)
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    to daj znać czy pomogło ci przerobienie do XEX ,a jak nie czy z nowym obrazem gry jest wszystko ok, bo pewnie masz wszystko aktualne dash i fsd to prawdopodobnie coś z obrazem gry jest nie tak
     
    1 osoba to lubi.
  6. Michał Łożański

    Michał Łożański Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zarszyn, Poland
    Sciągnąłęm inny obraz gry i wszystko jest w porządku, dziękuje ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum