1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Devil may Cry "nie można odczytać płyty"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BunnyPL, Styczeń 19, 2013.

  1. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema.. nagrałem najnowszego DmC, przy instalacji na 38% wywala błąd "nie można odczytać płyty", pod koniec 4 misji to samo. Nagrałem grę 2 razy i ten sam problem. Nagrane na platinumach zwykłą nagrywarkę (Zumbę na kinekta wypaliła normalnie, bez problemu się zainstalowała). Jak myślicie czego to może być wina? Gry? Płyty? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Braku nagrywarki obsługującej LT Burner max :p

    Pozdr !
     
  4. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie rozumiem.. to dlaczego inne gry nagrała mi dobrze?
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bo to pewnie xgd2 ale xgd3 tez mozna palic zwykla probuj trick mp3
     
  6. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak.. ZUMBA ma xgd2.. piszesz że mam spróbować triku z mp3, przecież on odnosi się do gier zainstalowanych na dysku, a mi wywala błąd na obu płytach przy 38%. Przeważnie gry z xgd3 nagrywałem na laptopowej nagrywarce i działały, DmC nagrałem u kumpla na PC.. nagrywarka (LG, nie wiem dokładnie jaka) podobno nie miała sterowników (ZUMBĘ nagrała). Myślicie że powinienem spróbować na innej nagrywarce..?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie tyczy sie wogole grania w gre z dvd
     
  8. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No.. spróbowałem i nie zadziałało.. wywala mimo wszystko błąd ;/
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Problemy z wypaloną płytą to problemy działu ISO. Zły dział. Przenoszę!!!
     
  10. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrałem na platinum na wyżej wspomnianej laptopowej nagrywarce i działa :)
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dajcie spokój już z tym ihasem ja wszystkie gry xgd3 nagrywam zwykła nagrywarką i tylko na platinium ,instaluje się i z mp3 działa. Te z zabezpieczeniem civ też działają np forze 4 przeszedłem całą i 4 mnie wywaliło do dasha i to tylko w menu gry
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nie kazdy ma tyle szczęścia co ty,ja mam ihasa i mam satysfakcje ze gra to czysta kopia 1:1 oryginalny pirat:p
    Co do tematu to tak samo mam z Far Cry przy 38 i w porywach dojdzie do 58% i błąd zalecano mi podkręcenie lasera itp ale dziwne bo inne gry instaluje bez problemu.
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Sprobowac na innych plytach
     
  14. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja wiem czy to szczęście sprawdzone płyty (platinium) nigdy nie kupuje cake tylko po 1 płycie w pudełku ,ostatnio zaczęło mi też rypac płyty kupiłem nowa nagrywarkę i śmiga dalej a ustawienia mam standardowe
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wina nagrywarki ,laptowki taka maja byle na jakiej nie nagrasz. Jak na verbatimie nie dziala trzeba nowa nagrywarke kupic, najlepiej liteon ihas rev b
     
Wczytywanie...

Poleć forum