1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

diablo 3 bezpieczne live?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez snuq321, Wrzesień 21, 2013.

  1. snuq321

    snuq321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam , mam xboxa z przeróbka lt+ 3.0 /rgh/jtag (czy cos takiego) i mam pytanie czy moge bezpiecznie podlaczyc sie do serwerow blizarda ? gre moge odpalac z xexmenu i normalnie z plytki ktora wypalilem ihasem 124b na plytce verbatim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak masz RGH/JTAG to nigdzie się nie podłączysz. Najpierw ogarnij co masz za przeróbkę, potem się podłączaj.
     
  4. snuq321

    snuq321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nawet jak mam wgrane Lt 3.0 to z rtg/jtg niegdzie sie nie podlacze ? Chodzi mi o granie z płytki
     
  5. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    jeżeli połączysz się z XBL mając RGH/JTAG dostaniesz bana i tyle ;)
     
  6. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    @Jak wyżej. Krótko i na temat. Chyba że masz dual - nand.
     
Wczytywanie...

Poleć forum