1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 błąd katedra poziom 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fules, Październik 1, 2013.

  1. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem czy wy też tak natrafiliście bo albo jest to błąd gry abo ja coś robię nie tak nie jestem w stanie wejść na 2 poziom katedry na początku gry gdy podchodzie pod wejście nie ma znaczka by iść dalej ani nic się nie dzieje ściągnąłem nowe TU i dalej co jest grane
    jest jeszcze jeden mały problem też trochę znikomy nie działa mi przycisk start w grze ale jak włączę drugą postać to na niej działa przycisk start
    Ktoś to potrafi Wyjaśnić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Palanson

    Palanson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy Diablo III jest oryginalne?
     
  4. Krk360

    Krk360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wróć do miasta i pogadaj z postacią która ci daje tą misję, jak nie przejdzie zrób misję od nowa i napisz czy jest ok.
    Żeby cie uspokoić miałem też taką akcje na 1 poziomie w katedrze, zwykła zamotka z zapisem gry i kontynuowaniu gry na świeżo.
     
  5. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no ja mam tak że nie jestem wstanie wejść na drugi poziom
    ale dzięki spróbuje tej opcji a jak nie to spróbuje usunąć postać i zagrać na nowo bo to nie jest wcale daleki postęp

    Nie, gra jest ściągnięta i przerobiona do GOD
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Też mam problem z tzw. menu gry, które znajduje się pod przyciskiem START. Żeby mi się uruchomiło, muszę nacisnąć ok. 10 razy, wtedy dopiero zadziała :)
     
  7. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    10 razy nie próbowałem

    Sent from my ST18i using Forum Fiend v1.0.
     
  8. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    W opcjach pluginu FSD wyłącz robienie screenów to start zacznie ci działać. A misje możesz wystartować od nowa wybierając inną, a potem tą z powrotem, siedząc w lobby, tuż przed startem gry.
     
  9. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z ta misją już zalapalem o co miałem znaleźć kadedre jak kuz byłem w katedrze jednym słówek nie zaaktualizowalo mi stanu misji po włączeniu gry zamiast wskoczyć w teleport poszedłem na około i zaczęło działać

    Sent from my ST18i using Forum Fiend v1.0.
     
    1 osoba to lubi.
  10. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    a kto mi powie jak pokonac króla szkieleta bo masakra jak mnie łoji
     
  11. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem to samo, dzięki za opis fules.
     
  12. cichy341

    cichy341 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Król szkieletów to pikuś, zobaczysz dalej.

    Wysłane z mojego LIVE za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum