1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 Evil Edition

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Ra1to, Wrzesień 20, 2014.

  1. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej, miał ktoś może problemy z tą grą na platformie x360? Wszystkie akty ładnie, płynnie działały itd. ale w ostatnim(z dodatku) mam czasem dropy. Zaczynają się one od cmentarza(a dokładnie końcówki cmentarza, gdy biegniemy do wyjścia) i w mieście(tu najczęściej). Możliwe, że po prostu optymalizacja lekko dupna lub . . . xbox mi pada .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam podobnie i to w tych samych miejscach ale na ps3 więc wychodzi że to normalne :)
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie wszystko ok :) , nic nie tnie :p
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Grasz z dysku czy z płyty?
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam zainstalowane na HDD płytę tylko używam do uruchomienia
     
  7. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ja też gram z dysku, serio nie masz żadnych widocznych dropów w 5 akcie?
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    są dropy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum