1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 - freeze podczas aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bas233, Lipiec 12, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Witam pobrałem sobie diablo 3 , wypalałem ihasem Eu wszystko w 100% , włożyłem płyte do konsoli wszystko było fajnie do czasu za pierwszym uruchomieniem gry wyskoczyła aktualizacja która ważyła 3 mb gdy chce ją pobrać to konsola się zacina i nic nie mogę zrobić muszę wyłączyć konsole z zasilania . Płyta na rogu ma dziwne 2 niebieskie plamy które są w środku jakby się w środku coś wylało . Nwm czy mogę np tą ikonę 3 mb zgrać na pendrive i przenieś mam przeróbkę lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  4. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    czyli muszę kupić nową płytę
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    kolega theoff nie wiem po jaki gnat dał Ci ten link skoro masz LT 3.0 :D ale nvmd
    konsolę masz podpiętą do XBL i ona chce pobrać TU
    możesz pobrać TU na PC i ręcznie wrzucić, tutek znajdziesz na forum lub po prostu odłączyć konsolę od XBL
    jednak z płytą mogą dalej występować problemy, wtedy nagraj jeszcze raz
    temat leci do kosza ponieważ to nie jest problem związany z LT
    pozdrawiam

    EDIT
    aha sorry w sumie w linku który podał kolega jest napisane jak wrzucić TU, tyle że wrzuć sobie najnowsze TU
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum