1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 jak się podłączyć

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez Polluks, Luty 12, 2015.

  1. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Witam!
    Powiedzcie proszę, jak mam znaleźć otwarte gry do których mogę się podłączyć grając w D3 RoS?
    Ja mam ustawione opcje sieciowe na "publiczny", wczoraj ktoś się do mnie podpiął i razem sialiśmy spustoszenie w szczelinach.
    Pytanie jak mnie znalazł w sieci i jak ja mam znaleźć innych żeby się podłączyć.
    Z góry dziękuję!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Nikt nie gra w Diablo 3 na XO?

    From Nokia 5110
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja na X 360 bez problemowo dołączyłem do randomowych graczy :D
     
  5. Tobah1990

    Tobah1990 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Pelno ludzi gra w diablo na xo ale nie pamietam teraz dokladnie jak sie szukalo graczy ale na pewno trzeba bylo zmienic z gry lan na publiczna
     
  6. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Mam ustawione opcje sieci jako: Otwarte publicznie. Nie wiem "tylko" co nacisnąć żeby gra wyszukała mi inne konsole z otwartymi grami w sieci. Tu jest zagwozdka. Oczywiście Live Gold mam wykupiony.

    From Nokia 5110
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A masz tryb przygodowy odblokowany ?
     
  8. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Oczywiście. Grałem w zlecenia kiedy ktoś się podłączył i poszliśmy grać w szczelinach nefalemów.
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja brałem tryb przygodowy , pozniej wybierałem sczeliny nefalemów albo klucznik i szukało mi gry , z tym że wybierałem poziom trudności jak dużo ludzi grało to chwila moment i połączyłem się
     
  10. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Robię dokładnie jak Ty. Jednak po wybraniu szczeliny lub zlecenia albo klucznika, gra przechodzi do mojej postaci w miejsce gdzie ostatnio skończyłem. Nigdzie nie widzę wyszukiwania innych gier lub dostępu do nich.
    Już głupieje po mału. Specjalnie po to wykupiłem Golda. Może jakiś screen ktoś wrzuci? Proszę o pomoc.
     
  11. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Sytuacja opanowana. Dziękuję za podpowiedzi.
     
  12. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam z kolei podobny problem mi wyszukuje graczy po ustawieniu na otwarte publiczne ale nie łączy mnie z nimi gra sie tylko ładuje jakies sugestie?
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 20, 2015
  13. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Rozumirm że na ekranie z Twoją postacią pojawiają się inne z adnotacją "aktualnie gra". Klikasz na "dołącz do gry"?

    From Nokia 5110
     
  14. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak dokladnie pokazuje mi graczy klikam na dolacz do gry i gra zamiast laczyc to sie wczytuje chyba nie powinno to tyle trwać? w tym momencie czekam juz jakies kilka minut i nic.

    fifa mi np chodzi wiec nie wiem co jest nie tak z diablo.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 20, 2015
  15. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Sprawdzałeś w wykluczeniach regionu albo wyborze języka?

    From Nokia 5110
     
  16. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    juz znam przyczyne router mi blokowal polaczenie
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 25, 2015
  17. Korcz

    Korcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wylacz zapore;d
     
  18. Michaulol

    Michaulol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jezeli dalej klikacie w diablo, to prosze dodajcie mnie znajomych nick MuzuOWN, ponapierdalamy razem :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum