1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 jak ustawiacie rogrywkę

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez mac_abra, Październik 8, 2013.

  1. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    359
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Witam
    powiedzcie mi czemu nie mogę dołączyć od jakiegoś czasu do żadnej gry w D3, w pokojach gracze a żadnej gry aktywnej nie widzę. Czy muszę jakoś ustawić rozgrywkę tzn wybrać poziom , akt itp i szukać i czy w ustawieniach gry online wybrać EU i ten sam język i coś tam jeszcze?. [ TU 2 ] aktualne ,połączenie jest, w black opsach jak gram wszystko jest ok.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adamo169

    Adamo169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódzkie
    Ja mam to samo co kolega wyżej wchodząc w pokój w system link widzę że jest sporo ludzi dołączam do pokoju w diablo zaznaczam znajdź grę a tu kuku pusto nie wiem jak mam to ustawić żeby zagrać

    Ok udało się zaktualizować grę do Tu 3 po czym widzę ludzi w pokojach ale gdy chcę do nich dołączyć po chwili wczytywania wychodzi komunikat że wystąpił błąd w chwili połączenia co to może oznaczać co zaradzić aby działo
     
  4. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Coś jest z tym nowym fsd. sprawdzałem to z z0nk31 mam wszystko ustawione tak jak trzeba w fsd i routerze , wchodzimy do tego samego roomu i on widzi np 8 hastów a ja ledwie 3, testowane na diablo3
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    może masz duży ping lub słabszego neta. Konfigurowałem linka u kumpla i nie widzi mu serwerów w żadnych grach...

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Nigdy z tym nie było problemów w innych grach np mw3, bo 2, blur , wszystkie f1 .ping 25
     
  7. Adamo169

    Adamo169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódzkie
    Ja dzisiaj od rana walczyłem z fsd na wszystkich grach system link miałem na szaro mimo że w ustawieniach po zalogowaniu pokazywało pass a nie było możliwości zagrać.A więc przeinstalowałem fsd na nową wersję po zainstalowaniu okazało się że black ops 2 działa ale diablo3 nie.Udało się doinstalować nowe tu3 do gry ale i tak nie da się zagrać w multi mam internet w UPC 60Mb ping około 20-25 więc chyba w normie co może być nie tak że nie ma możliwości dołączenia do drużyny
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    chyba już wiem, w opcjach diablo jest takie coś jak wyszukiwanie regionalne (jakoś tak sie to nazywa) odznaczcie to i zobaczcie czy problem został rozwiązany :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    z tymi ustawieniami regionalnymi też już kombinowałem i dalej nic.
     
  10. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    359
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    A u mnie jest w kratkę mimo konfiguracji różnych ustawień ale moim przypadku to chyba winna neta, mobilny orange ping 50/55. Muszę się przyzwyczaić że jednego dnia zagram a drugiego doopa.

    tapnięte z mobila
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czy jest ktoś chętny do przetestowania konfiguracji na GG/skype/teamspeak ?
    zamierzam coś sprawdzić ale potrzebny mi ochotnik który posiada diablo 3, COD: MW 3 oraz dwie godziny wolnego czasu.
    tylko ogarnięci, pisać na gg:
    3532183
    jestem dostępny od ok. godziny 16:00
     
  12. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
    Ja mam probem TU. Wgrywam i aktywuje TU3 a w linku pokazuje mi że mam zero. Z innymi grami jest OK tylko w diablo tak mam. Prosze pomocy
     
  13. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    359
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    [TU] do katalogu cache w fsd i spróbuj kolego programem XM360 odb.

    tapnięte z mobila
     
  14. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
  15. Adamo169

    Adamo169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódzkie
    Powiem że to nie pomaga czasami jest tak że pokazuje 2 lub 3 pokoje z grami ale nie można dołączyć a czasami jest tak że jak się gra to ktoś dołącza do nas nie mogę tego rozszyfrować jak wchodzimy w linka to pokazuje że jest 30 osób a nie ma z kim pograć nie dopracowana lipa czy co
     
  16. kaosoxygen

    kaosoxygen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    tez tak mam ze nie moge sie do nikogo dolaczyc nie wiem czego to moze byc wina TU 3 wgrane i musze czekac az ktos sie do mnie dolaczy masakra jest jaka rada na to ??
     
  17. Spodniuszek

    Spodniuszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam problem. Widzi mi np. że jest 20 osób w COD BO2, ale jak wejdę to widzi bardzo mało lub nawet wcale. O co chodzi?
     
  18. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Znalazłem rozwiązanie. Poprzednio miałem gotową polską wersję diablo 3 była chyba pl rus, teraz zgrałem tą Diablo III USA RF XBOX360-PROTOCOL. Wyciągnąłem z polskiej wersji pliki pl z folderu cpks i wgrałem do anglika. Teraz widzi mi już wszystkie dostępne gry w lobby.
     
  19. Spodniuszek

    Spodniuszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie, zrobiłem wszystkie możliwe aktualizacje, avatarów, kernel, dashlaunch, FSD, PLUGIN, TU, ustawiłem dobrze przekierowania na 3072 3071 i 9050 9051. Zarejestrowałem się na tej stronie. Nie wyszukuje mi wszystkich pokoi gier oraz mam mocne lagi a nawet wyrzuca mnie z gry i czasami nie mogę nawet dojść do hosta. Pomoże ktoś?
     
  20. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    u mnie podobny problem z tym ze pingi mam wporzadku ale chodzi mi o wyszukiwanie pokoi np diablo podlacze sie do linka jest kupa ludzi a jak dam w grze szukaj pokoi to ciemno a czasem sie uda ze znajdzie jeden i to samo mam np w COD Ghost :/
     
  21. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja nie ustawiałem żadnego przekierowania. Mam tylko odblokowane porty w routerze i zaktualizowałem do TU3. Dziwne jest to, że niby przy teście na portach mam fail, a normalnie gram sobie w diablo na multi. :)
    Oto screen'y z moich ustawień:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Żadnych przekierowań portów nie mam. Pobrałeś i aktywowałeś TU3?
     
Wczytywanie...

Poleć forum