1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 Nie działa START

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Papajec, Wrzesień 19, 2013.

  1. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Witam
    Wiem że gdy nie działa start w diablo 3 to trzeba wyłączyć opcję robienia screenshotow.
    Jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Serio tak trzeba zrobić ??
    Jeśli masz na myśli plugin z FSD do robienia screen'ów, to w ustawiniach FSD masz opcje wyłączenia...

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Papajec

    Papajec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Gdzie dokładnie? i gdzie sie gromadzą screnshoty?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lokalizacja screen'ów z gier:

    Folder FSD/ Plugins/UserData/TITLE ID danej gry/ TUTAJ

    Co do ustawień w fsd, to wchodzisz w ust, potem zakładka pierwsza od dołu, i tam gdzieś znajdziesz te ustawienia.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wiem ze zamiast start można też nacisnąć a i gra się uruchamia

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
Wczytywanie...

Poleć forum