1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 PL nie wykrywa DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chupston, Czerwiec 21, 2014.

  1. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Ściągnąłem DLC stąd Diablo III - Infernal Helm DLC • XBOX360 JTAG/RGH Dodatkowa Zawartość • Xbox360iso.pl - Darmowe Gry XBOX360 , wypakowałem i wrzuciłem na dysk.
    Zrestartowałem konsolę i zeskanowałem dysk programem XM360, który wykrył DLC, było już odblokowane.
    Jednak gdy włączyłem grę i poszedłem do skrytki, tych rzeczy tam nie było.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ściągnij najnowsze TU

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam ściągnięte i aktywne.
     
  5. piter157

    piter157 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a w ekwipunku nie masz?
    Ja kupiłem diablo 3 i miałem go w ekwipunku po rozpoczęciu gry
     
  6. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam.
    Próbowałem również na nowym profilu bez savów i również tego nie miałem.
     
  7. Chupston

    Chupston Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Udało mi się.:D Wystarczyło folder 000002 wrzucić do folderu z grą.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum