1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 pytanie dotyczące aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawoj82, Grudzień 18, 2013.

  1. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam pytanie apropo aktualizacji Diablo 3 na RGH, wiem, że jest już lub niedługo będzie aktualizacja do diablo "1.0.7". Czy ktoś się orientuje czy będzie możliwość zaktualizowania D3 na RGH czy będe musiał grać cały czas bez aktualizacji?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Taa, normalnie TU wrzucasz do folderu CACHE na hdd.
     
  4. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O to fajnie. Agdzie mogę znaleść ta aktualizację?
    Bo wkurza mnie to, że nie mogę robić wyższych gemów np :)

    Pozdrawiam
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem czy już jest ta aktualka o której piszesz, ale TitleUpdate do gier znajdziesz tutaj: XBUC: XBOX 360 Title Updates , pamiętaj tylko ,że TITLE ID gry musi być identyczny jak TITLE ID aktualki TU
     
  6. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyznam że jestem trochę zielony w temacie, czy możesz trochę jaśniej o - -----> "pamiętaj tylko ,że MEDIA ID gry musi być identyczny jak MEDIA ID aktualki TU"

    Dzięki
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mogę :D

    Każda gra na XBOX ma swój media id, jeśli używasz FSD w najnowszej wersji, to po wejściu w grę wciskając przycisk GUIDE maszw prawym dolnym rogu wpisane TITLE ID oraz MEDIA ID - takie samo MEDIA ID musi mieć TitleUpdate ze stronki o której pisałem.
    Możesz też poszukać TU w FSD w menagerze Title Update
     
  8. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Title Update mozesz pobrac przeciez bezpośrednio z konsoli jak jestes podpiety do neta

    Tapnięte z Desire
     
  9. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki postaram się znaleźć jak wrócę z pracy :).

    Na tej stronie co podałeś znalazłem to : Diablo III Title Updates

    Cyzli numer np. taki MID: 26C4AC9A PAL NTSC-U musy porównać z moim id w grze i powinno być to samo?

    Co po ściągnięciu tego pliku? Gdzie go wrzucić ? do contentu z grą czy gdzie indziej?

    Pozdro
     
  10. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Sprobuj najpierw bezpośrednio z poziomu konsolki pobrac

    Tapnięte z Desire
     
  11. slawoj82

    slawoj82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gra jest RGH i js nie mam x-a podłączonego do netu :)wole ściągnąć plik i z pena załadować tylko muszę mieć lokalizację i plik :)
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do DIABLO 3 TU wrzucasz do hdd/cache - napisałem Ci w poście #2. PS, net możesz podpiąć do konsoli z RGH ,tylko w dashlaunch'u zablokuj XBL - LIVEBLOCK - TRUE.

    Spisz sobie Twoje MID z gry i takiego szukaj na stronie XBUC.
     
Wczytywanie...

Poleć forum