1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PIKOxPL, Wrzesień 2, 2013.

  1. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam@

    Jutro polska premiera diablo 3 na xbox 360 i ps3 moje pytanie brzmi czy jak bede chcial grac z kumplem offline na 1 konsoli a on do mnie dolaczy , zagramy z 1 h a potem wylacze konsole i jak ponownie wlacze gre on do mnie dolaczy to bedzie mial to co zdobyl lvl ten sam i itemy czy wszystko od nowa.? Dziala to tak ze on loguje sie jako gosc? czy moze wybrac inny profil uslugi xbox live i na tym profilu bedzie jego zapis stanu gry?

    Czy bede mógł grac z nim online na 1 konsoli ? Tak jak wczesniej napisalem ze w online stan gry sie zapisze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli kolega korzysta z zapisu w chmurze to z tego co wiem to tak, save się zapisze. Jeżeli nie to musi zostać zapisany na pendrivie/karcie/whatever.
    Jeżeli kolega na pendrivie przyniesie postać to może nią oczywiście grać. Jeżeli zaloguje się normalnie na profil (nie wiem czy wgl się da jako gość) to wybiera swoją postać, Ty swoją i gracie. I jeżeli przykładowo zapisze na pendrivie swój save od Ciebie i podłączy go sobie w domu to też ma dostęp do swojej postaci, którą u Ciebie nabił.
    To samo chyba tyczy się chmury (nie zapisuję, ale system działania na to wskazuje).

    I z tego co wiem to tak - możesz grać na jednej konsoli z kumplem oraz dołączyć do gry ludzi online. Chociaż tutaj nie jestem pewien, ale tak mi podpowiada rozsądek i posty czytane przed premierą.
     
  4. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A JA MAM PYTANIE jak w ogole grac online? bo nie widzialem zadnej opcji zakladki takiej w grze...
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w diablo 3 są dostępne wszystkie możliwe tryby gry multiplayerowej:
    Local Co-Op
    Online Co-Op
    Local + Online Play
    LAN Play or System Link
     
  6. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobrze ale gdzie bo nigdzie nie widzialem przycisku multiplayer...
     
  7. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Klikasz w menu Back (Network settings) i wybierasz odpowiadającą ci opcję, a potem find game i grasz.
     
  8. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na pirackiej kopii jest możliwość grania multiplayer?
     
  9. mis19

    mis19 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Tak

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. woziul

    woziul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanei odnosnie granie w multi na jednym TV. Gramy w 2 osoby. Barbarzynca i Szaman. Czemu z potworkow wypadaja tylko miecze, zbroje czyli nic dla Szamana tylko dla Barbarzyncy? Do tego podbieramy sobie te przedmioty w sensie kto pierwszy ten lepszy.
     
  11. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powinno dropić dla obu klas, po prostu dla szamana drop jest mniejszy. Co do podnoszenia - zawsze możecie zrobić trade'a albo wyrzucić przedmiot na ziemię.
     
    1 osoba to lubi.
  12. woziul

    woziul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mi sie tak wydawalo, ale wyrzuca tylko barbarzyncy :( Czy te przedmioty jak leza na ziemi sa jakies oznaczone dla kogo sa odpowiednie?
     
  13. przemko466

    przemko466 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Powiedzcie mi czy da się jakoś najemnika/pomocnika zaprosić do współpracy?
     
  14. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak grasz samemu to tak, w mieście musisz do niego zagadać (oczywiście pierw musisz któregoś odblokować - zrobić misje)
     
    1 osoba to lubi.
  15. przemko466

    przemko466 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    a czy da się zmienić poziom trudności na większy w trakcie gry?, bo dobiłem do 25 levelu czarownikiem na normalnym poziomie i strasznie wszystko łatwo mi przychodzi, nie ginę, nie stosuje zaklęć obronnych i wszystkich z miejsca zabijam.
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    wybór rozdziału - > ostatnia karta, tam masz 8 poziomów do wyboru
     
    1 osoba to lubi.
  17. ejty555

    ejty555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszow
    Cześć gram w Diablo 3 przez system Link i dotłaczają do mnie ludzie którzy maja podobne level-e ale mają takie itemy że głowa mała pytanie moją skąd je biora?
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W sensie, że jakie? Ja np. posiadam 60 poziom barbarzyńcę a moje DPS wynosi ponad 150k (tak wiem, słabo).
     
    1 osoba to lubi.
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Po po prostu je wydropili grając inną postacią potem tylko oblekli sobie je na inną postać albo kupili u handlarza :p
     
  20. ejty555

    ejty555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszow
    gram na rgh i grałem z chłopem co ma 60lvl Łowcą Demonów i miał kusze co ma 4k obrażeń między innymi bez żadnych diametów. I wogóle jak oni to robia że mają minimum 10 poziom diamentów?
    Jakies porady jak zdobyć dobre itemy czy coś ? Dzięki i Pozdrawiam :)!

    A tak po za tym nie wyszukuje mi list gier ale inni mogą dołączać jakieśp propozycje jak to zrobic?
     
  21. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po prostu ulepszyli sobie złotnika a następnie te klejnoty. Ja również mam wyszkolonego na maksimum (10 poziom).
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum