1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sławek Brachacz, Wrzesień 25, 2013.

  1. Sławek Brachacz

    Sławek Brachacz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Witam zamówiłem konsole i chce sobie pograć w diablo mam przeróbke lt 3.0 tylko nie wiem czy moge nagrać bez nagrywarki ihas bo gta 5 nie da rady na moim kompie nagrać i jak ktoś może podać link jak nagrywać takie gry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FunnyPeKI

    FunnyPeKI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    64
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
  4. ejty555

    ejty555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszow
    Nie Zapisują mi sie odkryte tereny co trzeba zrobić prosze o pomoc ;)!?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dojdź do jakiegoś punktu kontrolnego i się powinny zapisać.
     
  6. KapOK

    KapOK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do Diablo 3 nie potrzebujesz ihasa :) Sam nagrywałem przedwczoraj zwykłą nagrywarką i działa F:
     
  7. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tego co wiem to odkryte tereny się nie zapisują, przynajmniej mi też nie. Jak dla mnie to lekki minus.

    Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie zapisują się.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum