1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

diablo 3 reaper of souls CO I JAK ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kilanekbos753, Lipiec 21, 2014.

  1. kilanekbos753

    kilanekbos753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Witam, wiemy już, że za nie cały miesiąc ukaże się nam diablo 3 reaper of souls. A teraz co lvl oraz z ekwipunkiem z diablo 3, czy wszystko zostanie przeniesione do diablo 3 reaper of souls czy zaczynamy od nowa. Podkreślę, że konsola jest w wersji RGH oraz diablo 3, które ukończyłem też było pirackie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najprawdopodobniej wszystko pozostanie tak jak było tylko dojdzie postać i jeden akt a cała reszta pozostanie bez zmian.
    dodatek nie będzie wpływał na rozwinięte postacie ani na przedmioty w skrzyni.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1911
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. kilanekbos753

    kilanekbos753 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Ale co siądziecie sprzedać wszystko czy zostawić ?
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Mówisz o ekwipunku postaci ?
    Zostaw, nic Ci się z tym nie stanie.
     
  7. kapec87

    kapec87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się w jakikolwiek sposób od razu przenieść do V aktu ? Bo kombinuje, i nigdzie nie widze takiej opcji. Na forum też nic nie znalazłem

    Z góry dzięki za odpowiedź
     
  8. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    347
    Polubienia:
    1174
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Interface gry jest trochę zmieniony i na początku tez miałem problem z odpaleniem v aktu ale sie udalo.tak wiec można. Doszło jeszcze kilka dodatkowych funkcji i edycji postaci i jej zdolności
     
  9. kapec87

    kapec87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś napisać jak to zrobić, szukałem dobre pół godziny i dałem sobie siana, z góry wielkie dzięki :)

    e. Wcześniej jak wchodziłem w game options miałem tylko możliwość zmiany trudności (grałem char. 30 lvl). Zaczęłem grać na hardzie, wbiłem 34 i coś mnie ruszyło żeby jeszcze raz wejść w game options i już mam wszystkie opcje łącznie ze zmianą aktów... sam nie wiem o co chodzi, ale problem rozwiązany.
     
  10. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Ja miałem postać na Diablo 3 z ukończonym Aktem IV na najniższym poziomie. Reaper of Soul automatycznie wykrył mi mojego czarownika i miałem otwarty Akt V.
    Mam jednak inny problem. Przez przypadek skasowałem postać z RoS, ale nadal jest na D3. Czy mogę jakoś ręcznie na swoje konto w RoS przenieść postać i save z D3?
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1145
    Polubienia:
    340
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczna. Może złapie z save z d3

    Napisane na klawikordzie Xperia U
     
  12. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
  13. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przy RGH nie wykrywa starych save i każe od nowa grać. Ale widziałem w dodatku opcje ściagnij postać ale wymaga xbox live. Jest na to inny sposób?
     
  14. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Mi wykrył savy i postać. Tyle że skasowałem i teraz chcę jeszcze raz wrzucić do RoS.

    From Nokia 5110
     
  15. EgZoootic

    EgZoootic Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie też jest problem z save.
    Grałem w Diablo III na "Starym X" zrobiłem tam "Export Hero?" Teraz gram w ROS na Slim'ce ale musiałem zacząć od nowa bo nie pobrało mi save z x-live, a opcji "Import Hero" nie ma. Przeszukałem całe menu i nigdzie nie udało mi się tego znaleźć.
     
  16. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Może sprecyzuję. Po pierwsze mam konsolę z RGH, jeden dysk 1TB. Na nim mam Diablo 3 w które grałem Czarownikiem i ukończyłem na poziomie normalnym, a teraz jestem w koszmarnym. Kiedy w sieci pojawiła się D3 RoS wrzuciłem na dysk jako oddzielną grę. Odpaliłem i od razu wykrył mi mojego Czarownika ze wszystkimi umiejętnościami i z dostępem do Aktu V. Niestety bohater został przez przypadek skasowany z poziomu gry D3 RoS. W Diablo 3 mam nadal Czarownika z aktualnym poziomem.
    Tu jest pytanie. Jak ponownie przenieść go do RoS?
     
  17. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    347
    Polubienia:
    1174
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Mi na rgh bez problemu exportowalo wszystkie postacie
     
  18. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Mi też eksportowało, ale jak napisałem został usunięty. Czy mogę jeszcze raz przerzucić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum