1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

diablo 3 reaper of souls

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamil Święs, Wrzesień 28, 2014.

  1. Kamil Święs

    Kamil Święs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)
    Chciałbym się dowiedzieć jak przerobić grę diablo 3 reaper of souls żeby chodziła mi na xbox'ie 360 z rgh używam dysku zewnętrznego.
    Czy potrzebuje do tego gry diablo 3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli masz .ISO to przerób do god lub do xex i skopiuj na dysk zewn. Nie, nie jest potrzebna gra diablo 3.
     
  4. Kamil Święs

    Kamil Święs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak i gra się nie uruchamia :/
     
  5. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to napisz co się dzieje dokładnie nikt tu nie jest wróżką.
     
  6. BialyGTi2

    BialyGTi2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ustka/Słupsk
    napisz dokładnie gdzie ta gre wrzucasz do jakiego folderu czy cos wyskakuje ITD
     
  7. create86

    create86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. Kamil Święs

    Kamil Święs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisze że jest jakiś problem i że mam zainstalować gre od nowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum