1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 ros tnie sie

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Rezerek8, Styczeń 23, 2016.

  1. Rezerek8

    Rezerek8 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam kupiłem sobie diablo na xone po zainstalowaniu i po uruchomieniu gry bardzo sie tnie jak to naprawic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  5. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Że Ty nie masz ale on ma.
     
  7. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak czytam komentarze pod tym newsem to znaczna większość osób na XONE nie potwierdza takiego zachowania (1 tylko o tym wspomina). Opisywane zachowania podobno we wcześniejszych wersjach też występowały. Video jest dla PS4 i sami autorzy nie mogą stwierdzić czy to wina patcha bo nie robili testów na 2.3 :p
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak masz to na płycie to zainstaluj offline i zobacz czy się wtedy tnie, grę też offline odpal bez żadnych aktualizacji.
     
  9. Rezerek8

    Rezerek8 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam podstawke gry wersje 2.0 tą samą co miałem kiedys na x360

    Konsole mam cały czas offline probowalem kilka razy instalowac nic nie pomoglo
     
Wczytywanie...

Poleć forum