1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 ,w 2 osoby .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Julilou, Grudzień 20, 2015.

  1. Julilou

    Julilou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, to moj 1 post na forum , mam nadzieje ze nie narusze regulaminu.
    Moj problem jest pewnie głownie z tym ze jestem noobem jesli chodzi o konsole.
    Probowalem po zakupie xboxa 360 , grac na 2 pady w diablo 3. Ale nie wiem totalnie jak to zrobic, 1 pad smiga znakomicie ,gra sie wlacza, ludzik biega,strzela ,czaruje. Ale po wlaczeniu 2 nic sie nie dzieje.
    Prosil bym kogos bardziej obeznanego aby napisal jak utworzyc serwer na ktorym bede mogl zagrac razem z synem.Albo inaczej jak zrobic aby 2 pad zadzialal? Najlepiej prostymi slowami ;)

    pozdrawiam z Krakowa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nacisnąć START na padzie drugiego gracza:
    podczas wyboru postaci lub podczas trwania rozgrywki.
    wybierasz profil potem postać i gracie.
     
  4. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Ten 2 pad już był używany czy nie? jeżeli nie to może trzeba zsynchronizować http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/accessories/connecting-game-controllers
     
  5. Julilou

    Julilou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    pad byl urzywany,w innej grze,ale tez wedlug mnie nie dzilalal prawidlowo. robilem tak jak napisales zonk31,wchodze do 2 padem do menu wyboru profili ale nie da sie zadnego zaakceptowac,nie dziala guzik "a" czemu?
    Ponowna synchronizacja pomoze??
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Menu wyboru postaci. Konsola jest przerobiona czy oryginal?

    Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum