1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Diablo 3 - wysoki poziom legendarnych klejnotów

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Raffcio, Styczeń 17, 2015.

  1. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób ktoś może mieć tak wysoki level klejnotu jak na zdjęciu poniżej. Czy to jest jakiś bugw grze i można to wykorzystać?

    http://zapodaj.net/602e49d116b72.jpg.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Jak dla mnie jakiś bug
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    albo jakiś hack
     
  5. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ta liczba to limit programistyczny dla wartosci klejnotu czyli jednym slowem jest to hack
     
  6. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No dobrze.... w takim razie co drugą osobę, którą spotykam podczas głębokiej szeczliny ma taki pierścień lub naszyjnik. Gracze są nie do zatrzymania... musi być jakiś sposób... Do tego ma 3 gniazda, które też nie wiem w jaki sposób można rozbudować.
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Save editor i robisz co chcesz ot cały sposób

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Diablo Save Editor , robisz gniazda dajesz power broni jaki chcesz. Moż też kopiować graty od kogoś , takie czasy kolego ....
     
    Raffcio lubi to.
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie istnieje nie-zhackowany pierścień czy amulet z 3 socketami.
    tylko zbroja może mieć 3 sloty na kamień, reszta przedmiotów 1-2
     
  10. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Heh... nawet w D3 takie rzeczy się dzieją ? Myslałem, że owe przedmioty są wielogodzinnym graniem w Diablo... Przecież, za takie postępowanie można zostać zablokowanym zapewne.

    W jaki sposób działa DIII saveeditor, że nie wykrywa go blizzard?
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Blizzard tylko sprawdza wersje PC i servery :) tutaj nie ma serverów blizzarda tylko gra on line COOP :) nie gramy razem z PC`towcami , jedynie można powiązać konto XBL z kontem blizzard :)
     
  12. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Racja. Save'y jak by były w chmurze to co innego.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum